Cum sa scapi de monturi. Remedii naturale pe care le poti face acasa

Cum sa scapi de monturi. Remedii naturale pe care le poti face acasa

Monturile nu sunt numai inestetice, ci si dureroase. Iata cum sa scapi de ele cu ajutorul unui tratament natural.

Tratament intern:

Cum se prepara:

Se pune in 300 de ml de apa, o lingura de frunze de dafin zdrobite. Este mai bine daca faci asta, seara. Fierbeti amestecul 15 minute si pastrati-l in termos peste noapte.

Strecurati lichidul dimineata si beti intreg amestecul, insa nu trebuie baut tot odata, ci pe tot parcursul zilei.

Procedati la fel timp de 10 zile la rand, si asigurati-va ca veti pregati acesta bautura proaspata in fiecare seara. Repetati tratamentul dupa o saptamana de pauza.

Singurul lucru care poate sa va surprinda este frecventa si aspectul urinarii. Aceasta va fi extrem de concentrata in sare si destul de tulbure, intruct va dizolva marile depozite de sare acumulate in organism.

Ar trebui sa observati imbunatatiri dupa 10 zile de la terminarea tratamentului. Durere comuna va disparea si va veti simti mult mai bine.

Tratamentul cu frunze de dafin ar trebui sa dureze timp de 2 luni, iar monturile vor disparea in cele din urma, definitiv.

Tratament extern:

Cum se prepara:

Zdrobiti foarte bine 5 frunze mari de dafin peste care turnati 100 ml de alcool de 90% concentratie. Lasati amestecul sa stea timp de 7 zile.

Inmuiatai apoi un tifon in amestecul respectiv si aplicati pe monturi, lasand sa actioneze peste noapte.

Pentru rezultate mai bune inmuiati picioarele in apa calda (apa 3 litri si 1 lingura de bicarbonat de sodiu), inainte de a aplica remediul.


Sursa: secretele.com.
viewscnt

Din aceeași categorie