FoodPro Preloader

Din 1 ianuarie, Elisa di Rivombrosa - povestea unei iubiri imposibile la Prima TV

În această iarnă, Prima TV spune povestea impresionantă a unei iubiri fără egal într-un nou serial italian: Elisa di Rivombrosa. Din 1 ianuarie, de la ora 17.00, telespectatorii vor vedea o poveste de iubire interzisă din secolul al XVIII-lea, în care intrigile și prejudecățile vremii sunt cele care fac imposibilă o dragoste pură între doi tineri.

Frumoasa Elisa Scalzi, damă de companie a contesei Ristori, se îndrăgostește de fiul acesteia, Fabrizio. Din păcate, diferența mare de rang și de avere face imposibilă relația celor doi tineri. Intrigile familiei îi vor pune la încercare pe Elisa și Fabrizio, care vor trece prin nenumărate aventuri până să-și găsească fericirea. Dar, în cele din urmă, în ciuda diferențelor sociale și a imixtiunilor celor răuvoitori, dragostea va iesi triumfătoare.
 
Elisa di Rivombrosa este un serial de epocă ce respectă cu fidelitate atmosfera anilor 1700 și care surprinde prin eleganță, decoruri, scenografie, costume, dar și personaje bine definite. Cu un buget estimat la 17 milioane de euro, „Elisa di Rivombrosa” a primit numeroase premii în Italia, printre care „Programul anului” și premiile „Personajul anului” pentru actorii principali la Telgatto și Tele Grolle.

Din 1 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 17.00, Elisa di Rivombrosa este serialul unde telespectatorii se vor întâlni la Prima TV cu povestea de iubire imposibilă dintre doi tineri care vor să învingă toate obstacolele pentru a fi fericiți.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU