Din 2 octombrie, "Copiii spun lucruri trăsnite" cu Florian Ghimpu, la Prima TV

"Care este treaba unui preşedinte?”, “De ce îmbătrânesc oamenii?”, “Ce a fost mai întâi, oul sau dinozaurul?”, “Ce este Facebook-ul?” sau “Ce s-a întâmplat cu Michael Jackson?” sunt câteva dintre întrebările la care veţi afla răspunsul din 2 octombrie, în emisiunea "Copiii spun lucruri trăsnite", de la Prima TV.
 
În acest sezon, singurul show cu copii pentru părinţi aduce perspective proaspete, dar mai ales comice, asupra întâmplărilor şi lucrurilor care ne preocupă pe toţi, în viaţa de zi cu zi.
 
Cel care le atrage în dialog pe micuţele vedete este actorul Florian Ghimpu, care are un rol deosebit de dificil. "Copiii au o logică imbatabilă. Sunt convinşi că au întotdeauna dreptate. O replică te lasă... fară replică”, mărturiseşte vedeta Prima TV.

În ajutorul celor mici vor veni şi invitaţi speciali din rândul artiştilor, sportivilor sau chiar politicieni, care vor fi supuşi tirului de întrebări ale micuţilor sau vor fi puşi în situaţii inedite de către aceştia. Nu vor lipsi nici rubricile speciale, în care veţi vedea cele mai comice momente de la preselecţii.

Din 2 octombrie Prima TV vă invită să vă convingeţi de un adevăr de necontestat: "Copiii spun lucruri trăsnite"! Urmăriţi emisiunea în fiecare marţi seară, de la ora 20:30.
viewscnt

Din aceeași categorie