Din 24 decembrie, la Prima TV începe Atelierul Magic, fabrica unde se construieşte o copilărie frumoasă

Din 24 decembrie,  la Prima TV începe Atelierul Magic, fabrica unde se construieşte o copilărie frumoasă


Telespectatorii Prima TV vor avea parte de o surpriză chiar în Ajunul Crăciunului! Astfel, pe 24 decembrie, de la ora 09.00, copiii de orice vârstă pot urmări un program dedicat lor şi nu numai, Atelierul Magic. Un îndemn la distracţie şi la poveşti pline de imagitaţie din partea Olgăi Gudynn, alături de personaje haioase şi copii puşi pe joacă, în fiecare sâmbătă, de la ora 09.00, la Prima TV.

Într-un cadru de poveste, cu oameni pasionaţi şi cu un mesaj important – „Copilăria merită să fie magică“ - Atelierul Magic este locul unde imaginaţia e mai importantă decât cunoaşterea. O emisiune educativă şi distractivă unde copiii vor învăţa chiar şi din greşeli, adică „mici boacăne“, împreună cu protagoniştii emisiunii, unde se va găti sănătos. Distracţia va fi la ea acasă alături de cei mai buni prieteni ai copilăriei: Curajosul pui de râmă Oli, Doamna Ceapă, Banana Năzdrăvană, Bunica Mazăre, Mărul cel Isteţ, Doamna Lene şi Domnul Păstârnac sunt doar câteva dintre personajele care prind viaţă în bucătăria din Atelierul Magic. Cu ajutorul lor, copiii vor învăţa importanţa alimentaţiei sănătoase, dar şi scopul fiecărui ingredient din bucătărie, vor inventa lucruri în Laboratorul Trăsnit, vor face experimente, îşi vor dezvolta creativitatea, confecţionând tot felul de lucruri din materiale reciclabile şi se vor amuza copios. Din emisiune nu vor lipsi, însă, nici copiii talentaţi, copii care deşi nu au mai participat la show-uri tv, sunt un exemplu frumos pentru generaţia lor!

"Eu îi încurajez pe părinţi şi pe copii să se joace mai mult, să încerce cât mai multe reţete şi jocuri şi să transforme fiecare colţişor într-un loc de joacă. Nu vă faceţi griji de mizeria din bucătărie, copiilor li se pare amuzant, la fel cum li se pare amuzantă şi curăţenia de după sau dezordinea care naşte creativitate. Joaca este cea mai bună modalitate de învăţare pentru toţi copiii, iar acasă este cel mai bun loc de joacă. Împreună cu fiul meu Andreas, în vârstă de 9 ani, am scris o serie de cărţi pentru copii, scenarii şi idei de jocuri distractive în familie. Deşi sunt o mămică ocupată, încerc să dedic timp familiei şi copilului conştientizând importanţa acestor primi ani din viaţă. Dacă eu pot, poate oricine. Acesta este Mesajul meu pentru părinţi. Oricine poate aduce magia în fiecare casă" spune Olga Gudynn.

Despre emisiune:

Atelierul Magic a fost iniţial un proiect online, dar dorinţa de a ajunge în casele a cât mai multor copii s-a concretizat acum printr-o emisiune televizată.

Despre Olga Gudynn:

Olga Gudynn, în vârstă de 39 de ani, este autoarea seriei de cărţi pentru copii „Aventurile râmei Oli” şi fondatoarea unui lanţ de grădiniţe şi şcoli private care funcţionează de peste 16 ani şi care găzduieşte peste 600 de elevi. Fiecare carte vândută din seria Oli ajută la amenajarea unui atelier de artă în Spitalul Marie Curie, pentru că Olga doreşte să însenineze viaţa copiilor bolnavi de leucemie şi cancer. Olga Gudynn donează jumătate din drepturile de autor pentru amenajarea acestui atelier. Cealaltă jumătate aparţine fiului ei, Andreas, care a fost coautor. Andreas este mare iubitor de animale şi îşi doreşte să facă voluntariat la ZOO în timpul său liber. A muncit mult pentru a-şi îndeplini visul, acela de a păstra magia şi simplitatea copilăriei într-o lume a internetului, gadget-urilor, stresului, alimentaţiei nepotrivite şi a altor tentaţii care fac parte din dezvoltarea oricărui copil din zilele noastre.

viewscnt

Din aceeași categorie