FoodPro Preloader

Duminică la PrimaTV, două familii vor trăi în mod spectaculos schimbul de mame

Schimb de mame” este unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din România cu multe participante la activ care și-au dorit să trăiască experiența acestui show și s-au înscris în competiție.

Duminica aceasta, la PrimaTV, de la ora 20.30, veți face cunoștință cu două familii spectaculoase care își vor înlocui mamele pentru câteva zile iar odată cu această mutare vor trăi aventura vieții lor și vor schimba atât familiile cât și modul de a-și trăi viața. La Viișoara, Iulia şi Mircea au hotărât să se mute de la oraş la ţară. Ei au o casă mobilă, tip rulotă. Iulia îl are pe David, de 11 ani, dintr-o relaţie anterioară, iar împreună cu Mircea o are pe micuţa Bianca, de 3 anişori. Familia Ogradă trăieşte în mijlocul naturii şi în strânsă comuniune cu ea, simplu şi fără pretenţii mari, mulţumiţi de viaţa lor de la Viişoara. La Constanţa, Mihaela şi Andrei, de douăzeci de ani, respectiv douăzeci şi patru de ani, au o fetiţă de un an şi patru luni, pe nume Andreea. Sunt o familie tânără, cu aspiraţii, planuri şi multe de spus. El e bucătar, ea ospătăriţă, iar viaţa de familie le aduce multă fericire. Locuiesc într-un apartament cu două camere, au prieteni şi au activităţi specifice vârstei lor, dar orice-ar fi, prioritatea dintâi, este fetiţa lor. Ajunsă la Constanța, mama de schimb observă că tatăl se pricepe la toate și se gândește că nu ar strica să facă din această experienţă un veritabil sejur la mare.

În casa mobilă de la Viişoara sunt multe nereguli, însă mama de schimb le vrea rezolvate pe toate. Mircea se urneşte mai greu, însă odată ce Mihaela şi-a făcut un plan de bătaie, tatăl nu mai are încotro şi îl respectă. Mihaela află şi că David e un copil mai retras..dar acestea nu sunt singurele subiecte de discuţie pe care i le propune tatălui. Aici sunt multe de făcut, iar colaborarea devine imperios necesară. Mama de schimb are parte de multe surprize în casa mobilă, mai multe duminică, la Schimb de mame, de la ora 20:30, la Prima TV. (vezi video aici)

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU