Elle on TV din 3 martie, la Prima TV

Elle on TV din 3 martie, la Prima TV

Din 3 martie, la Prima TV revine emisiunea pentru femeile pasionate de modă, stil şi frumuseţe - Elle on Tv. Aici telespectatoarele primesc informaţia de care au nevoie pentru a fi la curent cu toate tendinţele.

Elle on TV este emisiunea care ajută telespectatoarele să facă alegerile potrivite în materie de beauty, fashion, îngrijire personală şi acestea se vor putea bucura de toate noutăţile din domeniu în fiecare duminică, de la ora 13:30, începând cu 3 martie, doar la Prima TV. Pe micile ecrane revin rubricile “Operaţiunea dulapul”, ”Elle mixează”, ”Elle nu tace”, ”Making of” şi Beauty Elle”.

În prima emisiune editorii Elle vor explora garderoba Alexandrei Ungureanu, în cadrul rubricii “Operaţiunea dulapul” şi se va vorbi despre cartea pentru copii (şi nu numai) ”Nesupusele”, cu două dintre autoarele ei - Adina Rosetti şi Victoria Pătraşcu. Tot în prima ediţie se vor propune o selecţie de produse care nu trebuie să lipsească din trusa de machiaj a oricărei femei, pe care le-a testat beauty editorul Elle pe propria piele şi pe care le-a ales din zeci de produse. În plus, telespectatoarele vor afla cum se poate stiliza clasicul pulover bej în combinaţii surprinzătoare.

Pe lângă aceste puncte forte ale emisiunii, pentru a păstra autenticitatea şi pentru ca telespectatoarele să primească informaţia “direct de la sursă”, gazda emisiuni va fi chiar Roxana Voloşeniuc – de 20 de ani redactor-şef al revistei Elle. Aceasta ne spune: “Pentru redacţia Elle, trecerea din print la video&TV a fost o mare provocare, dar sunt mândră că membrii echipei au acceptat-o şi i-au făcut faţă cu brio. Astfel, universul Elle a ajuns pe micile ecrane, iar interesul din partea telespectatorilor Prima TV ne motivează să găsim subiecte din ce în ce mai interesante, să le prezentăm într-un mod mai atractiv şi să demonstrăm că moda nu este un subiect atât de frivol cum ar putea părea la prima vedere. Pentru că emisiunea Elle on TV abordează cele mai relevante subiecte din lumea modei şi a stilului, a produselor cosmetice şi a îngrijirii personale, dar şi teme sociale complexe şi controversate, de la feminism la LGBT. Editorii Elle sunt mereu în primul rând la prezentările de modă de la Paris, New York sau Milano, dar nu se feresc nici de subiecte incomode! Aşa că staţi cu ochii pe noi şi urmăriţi-ne în cel de-al doilea sezon Elle on TV la Prima TV.”

Toate aceste noutăţi vor fi în fiecare duminică, de la ora 13:30, începând cu 3 martie, doar la Prima TV, în emisiunea Elle on TV.

viewscnt

Din aceeași categorie