FoodPro Preloader

Fiica Elisei din 14 martie la Prima TV

 

Din 14 martie la Prima TV telespectatorii pot urmări Fiica Elisei, cel de-al treilea sezon al serialului italian Elisa di Rivombrosa. Povestea se va petrece la 20 de ani după încheierea aventurilor din sezonului doi când multe lucruri s-au schimbat la Rivombrosa și în Europa, iar în centrul actiunii se va afla fiica Elisei, contesa Agnese. În Italia secolului al XVIII-lea, după ce și-a făcut studiile la Paris, tânăra contesă Agnese Ristori, fiica Elisei di Rivombrosa, se întoarce pe domeniul familiei, condus după moartea părinților de fratele ei, Martino. Dar, cu toată fericirea de a fi din nou acasă, nimic nu mai e atât de simplu cum părea în copilărie. Agnese are de înfruntat intrigi, pericole care îi amenință viața, dar și dulcile chinuri ale unei mari iubiri.


Odată cu sezonul trei, Prima TV oferă posibilitatea ca fanii serialului să poată câștiga cerceii contesei Agnese, protagonista acestui sezon. Tot ce trebuie să facă telespectatorii este să prindă indiciul zilei din timpul serialului, difuzat de luni până vineri în intervalul 17:00-18:00 și să se înscrie în concurs pe site-ul www.primatv.ro .


De luni până vineri, începând cu ora 17:00, telespectatorii vor vedea un serial de epocă ce surprinde prin eleganță, decoruri, scenografie, costume, dar și personaje bine definite. Așadar, în această primăvară puteți urmări la Prima TV, începând cu 14 martie, ora 17:00, un nou sezon al îndrăgitului serial italian, ce promite să intrige și să surprindă printr-o frumoasă poveste de dragoste.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU