Flash! Monden – din 2 septembrie, la Prima TV

Flash! Monden – din 2 septembrie, la Prima TV

Diana Bart şi Alexandru Constantin, îndrăgiţii prezentatori Prima TV, vă aşteaptă, din 2 septembrie, într-o nouă emisiune de divertisment – Flash! Monden.

"Aştept cu nerăbdare revederea cu publicul nostru, mai ales că venim acum cu un format nou, într-un decor nou şi, mai mult de atât, ne implicam mai puternic în conceptul Flash! Monden, întrucât vrem să ne punem amprenta mai puternic, cu materiale realizate, montate de noi. Păstrăm aceeaşi linie decentă, de informaţie dinamică şi bine verificată, care ne-a consacrat în lumea jurnalistică" spune Diana Bart.

În fiecare duminică, de la 19.30, telespectatorii Prima TV vor urmări o emisiune de lifestyle, cu ultimele noutăţi despre celebrităţile din România, dar şi de la Hollywood.

“Flash! Monden începe fix la 10 ani de când am intrat în familia Prima TV şi consider că e cadoul meu, surpriza pe care o pregătesc împreună cu ai mei colegi, în această perioadă atât de festivă pentru carierea mea în televiziune. Le aduc telespectatorilor din toamnă, în cadrul emisiunii, şi câteva interviuri inedite cu celebrităţi din România. Sunt tare entuziasmat de această emisiune, care începe pe 2 septembrie şi în care ne implicăm cot la cot cu echipa de reporteri, producători, editori pentru ca totul să iasă ca la carte” spune Alexandru Constantin.

Fiţi alături de Diana Bart şi de Alexandru Constantin pentru a urmări subiecte legate de muzică, film şi pentru a pătrunde la cele mai tari petreceri ale vedetelor. Urmăriţi Flash! Monden – din 2 septembrie, în fiecare duminică, de la 19.30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie