FoodPro Preloader

Horia Vîrlan te învață ce poți face cu resturile de mâncare de la masa de Paște

Horia Vîrlan, binecunoscuta vedetă Prima TV, realizează un nou show culinar cu care speră să-i facă pe mulți români să prefere să gătească cu drag pentru familie și nu numai. În ediția de duminică, 15 aprilie, de la ora 15.00, la Prima Tv, Horia Vîrlan va transforma resturile de la masa de Paște într-un meniu delicios.

Maestrul Horia nu va fi singur în bucătărie ci va găti alături de o bunică și ne va face cunoscută povestea ei impresionantă de viață. În ciuda vârstei onorabile de 76 de ani, aceasta se dedică trup și suflet nepoțelului ei de 13 ani, pe care îl crește singură de la vârsta de 7 ani, atunci când mama acestuia a decedat în urma unei lungi suferințe.

 

Urmăriți pe 15 aprilie emisiunea culinară, În bucătărie cu Horia Vîrlan, difuzată în fiecare duminică de la ora 15.00 – emisiunea perfectă pentru după-amiezele de duminică, care ni-l va prezenta pe maestrul Horia Vîrlan dintr-un unghi personal, oferindu-ne ocazia să îi ascultăm poveștile lui sau ale altora și să pătrundem în bucătăria lui.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU