Horia Vîrlan te învaţă ce poţi face cu resturile de mâncare de la masa de Paşte

Horia Vîrlan te învaţă ce poţi face cu resturile de mâncare de la masa de Paşte

Horia Vîrlan, binecunoscuta vedetă Prima TV, realizează un nou show culinar cu care speră să-i facă pe mulţi români să prefere să gătească cu drag pentru familie şi nu numai. În ediţia de duminică, 15 aprilie, de la ora 15.00, la Prima Tv, Horia Vîrlan va transforma resturile de la masa de Paşte într-un meniu delicios.

Maestrul Horia nu va fi singur în bucătărie ci va găti alături de o bunică şi ne va face cunoscută povestea ei impresionantă de viaţă. În ciuda vârstei onorabile de 76 de ani, aceasta se dedică trup şi suflet nepoţelului ei de 13 ani, pe care îl creşte singură de la vârsta de 7 ani, atunci când mama acestuia a decedat în urma unei lungi suferinţe.

Urmăriţi pe 15 aprilie emisiunea culinară, În bucătărie cu Horia Vîrlan, difuzată în fiecare duminică de la ora 15.00 – emisiunea perfectă pentru după-amiezele de duminică, care ni-l va prezenta pe maestrul Horia Vîrlan dintr-un unghi personal, oferindu-ne ocazia să îi ascultăm poveştile lui sau ale altora şi să pătrundem în bucătăria lui.

viewscnt

Din aceeași categorie