Horoscop amoros. Ce zodii sunt nefericite in casnicie

Horoscop amoros. Ce zodii sunt nefericite in casnicie
In timp ce nativii unor zodii sunt realisti si pot sa rezolve usor problemele de cuplu, altii sunt cu capul in nori si le este extrem de greu sa treaca peste necazuri cand se lovesc de realitate.

Berbec

Berbecii sunt incapatanati, insa, pentru ca sunt realisti, reusesc sa rezolve multe probleme care apar in relatia lor amoroasa.

Taur

Taurii sunt destul de ghinionisti, nu prea au parte de momente calme in casnicie. Pentru ca nu sunt niciodata ponderati, taurii sunt predispusi la certuri si despartiri dese.

Gemeni

Gemenii sunt firi prietenoase, insa cu toata lumea, nu doar cu partenerul de viata, ceea ce ii trimite in categoria iubitilor/iubitelor cu risc crescut de a fi infideli.

Rac

Racii rabda pana cand chiar nu mai pot indura. Astfel, chiar daca nu au intalnit partenerul potrivit, nu se vor desparti de el decat cand viata in doi va deveni cu adevarat un cosmar.

Leu

Leii sunt visatori si-si fac o multime de planuri de viitor alaturi de persoana iubita, ceea ce poate fi o sabie cu doua taisuri. Daca intalnesc un partener independent, caruia nu-i place sa petreaca tot timpul alaturi de ei, ar putea avea de suferit.

Fecioara

Fecioarele au mult noroc in dragoste, daca stiu sa fructifice oportunitatile la momentul potrivit. Daca nu, vor sta alaturi de un partener pe care-l vor critica incontinuu, dar de care le va fi greu sa se desparta,

Balanta

Balanţele au parte de mult noroc in dragoste, iar casniciile lor tind sa fie poate cele mai solide din intreg tabloul astral. Daca au ales o data si bine, balantele se vor bucura de casnicii fericite, scrie unica.ro.

Scorpion

Scorpionii au marele noroc sa adune experienta in relatii pana cand soarta decide sa le arunce persoana potrivita in brate. Cu alte cuvinte, casnicia unui scorpion este sortita succesului.

Sagetator

Sunt firi energice si aventuroase si, daca aleg un partener care nu e dornic de distractii, excursii si petreceri, le va fi greu sa gaseasca o cale de mijloc in relatie.


Capricorn

Capricornii vor cu orice pret sa faca bani, ceea ce poate sa-l deranjeze pe partenerul lor. Daca aleg pe cineva care nu pune prea mult pret pe lucrurile materiale, s-ar putea sa aiba probleme.

Varsator

Sunt creativi si familisti, asa ca le este usor sa gaseasca un partener alaturi de care sa intemeieze o familie fericita. Mai greu le e sa aleaga dintre mai multi posibili parteneri.

Pesti

Pestii ignora, de multe ori, semnalele de alarma din partea partenerului, ceea ce poate face ca o relatie sa fie nefericita. Pestii nu se multumesc decat cu povestea de iubire creata de imaginatia lor, astfel ca realitatea le pune probleme.
viewscnt

Din aceeași categorie