Horoscopul amuletelor. Ce sa porti ca sa ai succes in viata, in functie de zodie

Horoscopul amuletelor. Ce sa porti ca sa ai succes in viata, in functie de zodie


Se spune ca nativii fiecarei zodii pot avea parte de succes in dragoste, bani si sanatate daca poarta amuletele potrivite semnului lor astrologic.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti cumperi un pandantiv in culorile zodiei tale sau sa porti haine in aceste nuante, ca sa atragi fericirea de partea ta.

BERBEC

Cei nascuti in Berbec sunt persoane puternice, si hotarate. Rubinul iti poarta noroc in general, il poti purta sub forma de bijuterie sau il poti tine asupra ta, in portofel sau in buzunar. Poti opta si pentru pietre sau amulete specifice altor culturi, trebuie doar sa crezi in puterea pe care o au.

TAUR

Taurii sunt persoane ambitioase, incapatanate si cu convingeri greu de daramat. Ai nevoie de foarte multe certitudini, iar cuprul te poate ajuta sa obtii unele raspunsuri. Iti poarta noroc, mai ales daca il porti sub forma unor bijuterii. Potcoavele iti pot purta si ele noroc, iar diferitele amulete specifice altor culturi te pot incarca cu energie pozitiva.

GEMENI

Gemenii sunt familisti convinsi, sociabili, uneori delasatori. Simbolurile care iti poarta cel mai mult noroc sunt cele care reprezinta pasari, fluturi sau libelule. Aceste amulete iti vor aduce dragoste si prosperitate, dar in acelasi timp te vor ajuta sa ai si o viata echilibrata. Totodata, poti purta asupra ta si o pana pentru a atrage mai mult noroc.

RAC

Racii sunt idealisti. Le plac natura, viata si prosperitatea. Trebuie sa porti asupra ta amulete sau pietre de culoare verde, maro sau albastra. Totodata, medalioanele in forma de pesti sau delfini iti pot aduce noroc, in special in zona sentimentala.

LEU

Leilor le place sa iasa mereu in evidenta si sa fie in ce ntrul atentiei.Poarta un medalion in forma de soare sau simboluri care reprezinta pisici si vei reusi sa ai o viata lunga si fericita. Amuletele nu trebuie sa iti lipseasca niciodata din geanta, in special atunci cand pleci in calatorii.

FECIOARA

Fecioarele sun persoane cumpatate, care rabufnesc usor daca sunt "calcate pe coada". Doresti sa detii controlul in orice situatie si ai nevoie de siguranta financiara in primul rand. Amuletele de piatra te pot ajuta sa fii cu picioarele pe pamant si sa atragi doar energii pozitive asupra ta. Totodata, poti opta si pentru obiecte care simbolizeaza forta naturii.

BALANTA

Balantele au nevoie de atentie si iubire. Poarta amulete care sa simbolizeze pasari sau elementul care iti guverneaza zodia. Medalioanele in forma de porumbel iti pot aduce noroc in dragoste, iar ametistul te poate ajuta sa atragi norocul in viata ta si sa duci o viata plina de prosperitate. Daca vrei sa ai noroc la bani, evita bijuteriile din aur.

SCORPION

Scorpionii sunt incapatanati, cauta sa invinga in orice lupta si sa se redescopere mereu. Asta inseamna ca ai o personalitate enigmatica si nimic nu te poate satisface prea usor. Bijuteriile din argint sau medalioanele in forma de stea iti pot aduce succesul in afaceri si te ajuta sa atragi norocul in viata ta. Medalioanele in forma de sarpe iti vor aduce noroc in zona sentimentala.

SAGETATOR

Nimic nu iti sta in cale atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. Ai nevoie de amulete care sa reprezinte puterea, care sa te incarce cu energie pozitiva si care sa te ajute sa gandesti rational. Pandantivele in forma de inima iti sporesc sansele de a-ti gasi sufletul pereche, iar medalionul in forma de arc iti poate aduce noroc in afaceri.

CAPRICORN

Esti o persoana cerebrala, esti foarte atenta la detalii si esti mereu cu picioarele pe pamant. Quartzul roz te ajuta sa atragi binele si prosperitatea in viata ta, in special in zona sentimentala. Poarta aceasta piatra asupra ta, sub forma de bijuterie, si nu va mai fi necesar sa iti faci griji in privinta anumitor evenimente care te-ar putea afecta.

VARSATOR

Esti o persoana foarte sociabila si deschisa si nimic nu te-ar putea impiedica sa-ti satisfaci anumite pofte sau curiozitati. Medalioanele in forma de gargarita te pot ajuta sa atragi binele in viata ta, in special in zona sentimentala. Fiind aeriana de fel, trebuie sa-ti gasesti si un punct de sprijin, ceea ce inseamna ca un metal pretios te-ar putea ajuta sa fii mai bine ancorata in realitate.

PESTI

Pestii sunt persoane foarte sensibile si emotive. Ai nevoie de siguranta pe toate planurile si esti foarte schimbatoare. Poarta bijuterii din argint sau smarald, te vor ajuta sa atragi norocul in viata ta, indiferent de domeniu. Totodata, un pandantiv in forma de delfin te poate ajuta sa iti gasesti jumatatea.

viewscnt

Din aceeași categorie