Horoscopul iubirii: schimbari majore in relatie pentru multe zodii. Cum stai cu dragostea saptamana asta

Horoscopul iubirii: schimbari majore in relatie pentru multe zodii. Cum stai cu dragostea saptamana asta
Unele zodii vor trece prin momente in care se vor gandi serios ca vor sa iasa din relatia in care se afla. Iata cu ce probleme amoroase te vei confrunta in aceasta saptamana.

BERBEC

Vei resi sa treci peste micile probleme cu ajutorul prietenilor. Nu prea ai rabdare cu partenerul, ceea ce s-ar putea sa-l cam deranjeze. Petreceti o seara romantica dupa care sa puteti discuta calm despre ce va deranjeaza in aceasta perioada.

TAUR

Tu chiar "iei taurul de coarne" in aceasta saptamana. Pui piciorul in prag si cauti rapid solutii la problemele de cuplu pe care nu le-ati rezolvat mult timp.

GEMENI

Saptamana aceasta este caracterizata de planuri marete. Poate fi vorba de renovat sau chiar de o casa ori o masina noua. Orice ar fi, nu lua deciziile de capul tau. Consulta-te mereu cu partenerul, pentru ca altfel relatia ar putea avea de suferit.

RAC

Racilor le merge extrem de bine in plan profesional aceasta saptamana. Un loc de munca nou, un parteneriat sau un proiect banos s-ar putea sa se iveasca in aceste zile. Ai grija sa nu-l faci pe partenerul tau sa se simta neglijat, intrucat vei avea tendidnta sa stai la serviciu peste program.

LEU

Vei avea parte de o saptamana extrem de linistita din punct de vedere amoros. Ca sa nu devina monoton, distreaza-te cat mai mult alaturi de partener. Iesiti in oras, mergeti la munte sau chemati cativa prieteni pe la voi.

FECIOARA

Treci printr-o perioada in care incepe sa-ti zboare gandul la alti barbati, fie din plictiseala, fie pentru ca tocmai ai cunoscut pe cineva cu care ti se pare ca esti pe aceeasi lungime de unda. Daca te gandesti chiar la despartire, ar fi bine sa cantaresti foarte atent lucrurile inainte sa iei o decizie.


BALANTA

Partenerul tau este mai usor de "manipulat" in aceasta perioada, asa ca trebuie sa-i redai increderea in sine si sa-l faci sa inteleaga ca e bun in ceea ce face. N-ar strica un weekend romantic, in doi.

SCORPION

E o saptamana in care te gandesti mult la problemele familiei tale, chiar daca acestea sunt minore. Fa in asa fel incat sa nu-ti incarci partenerul cu ele. Fii sigura ca e dispus sa te ajute, dar evita sa te plangi prea mult.

SAGETATOR

S-ar putea sa ai impresia ca nu te potrivesti deloc cu partenerul tau.  Nu dispera! E doar o stare de moment care, daca vei vorbi deschis cu el si veti gasi impreuna o solutie, va disparea cand nici nu-ti vei da seama.


CAPRICORN

Daca vrei sa nu ajungeti sa va pictisiti, brusc, unu de altul, ar fi bine sa vii cu idei de distractie. Poate la sfarsitul sapatamnii mergeti sa va distrati undeva. O mica iesire din rutina va aduce inapoi energia in relatie.


VARSATOR

Faci cateva compromisuri, ceea ce e chiar bine, pentru ca te va ajuta sa depasesti micile probleme din relatie. Arata-i ca-l doresti cu adevarat saptamana aceasta. Fii mai romantica si incearca sa-l inveselesti ori de cate ori e cu moralul la pamant.


PESTI

Saptamana aceasta este foare buna pentru constuirea unei relatii armonioase. Partenerul tau va fi mai intelegator cu tine decat de obicei, dar e bine sa nu exagerezi nici tu cu mofturile si cerintele.
viewscnt

Din aceeași categorie