Din 4 februarie, ora 20.00, Selly Show revine la Prima TV!

Selly Show revine la Prima TV din 4 februarie, cu un conţinut fresh, cu invitaţi, scenete şi multe provocări.

În fiecare joi, de la ora 20.00, Selly îşi doreşte să aducă în faţa telespectatorilor invitaţi diverşi, umor de calitate, muzică actuală, fără a fugi de un domeniu controversat: problemele reale ale românilor.

Emisiunea Selly Show va fi în format extins, de două ore şi îşi doreşte să devină un loc unde sunt promovaţi artişti din muzică, stand up comedy, cu invitaţi care au ceva de spus în domeniul în care activează dar şi celebrităţi. Selly va continua să abordeze în monologul său subiecte actuale, româneşti, într-o manieră directă şi amuzantă în acelaşi timp. Nu vor lipsi nici sketch-urile cu care Selly ne-a obişnuit deja atât în show-ul său de la Prima TV cât şi în online.

Prima ediţie din 4 februarie, de la ora 20.00, la Prima TV, va aduce invitaţi de seamă. Feli şi Adda sunt deschizătoare de drumuri la Music Swap! Pentru prima dată pe scena românească, doi artişti răspund la provocare şi îşi cântă reciproc piesele. Lista invitaţilor continuă cu vocea vocilor, Bebe Cotimanis, micuţa actriţă Julia Marcan, şi actorul şi regizorul Matei Dima (BRomania)..

În fiecare joi, de la ora 20.00, la Prima TV mai mult show, mai multă distracţie, la Selly Show.

 

viewscnt

Din aceeași categorie