LUMEA PE VAL

Rulează: Sâmbătă, de la ora 11.30
Prezintă: Arina Delcea şi Cătălin Apostol

Prima TV prezintă reality-ul Lumea pe val, o călătorie în jurul lumii a doi români.

O casă plutitoare, reprezentată de un velier de 16 metri, un cuplu, un doberman, o călătorie în jurul lumii pe apă, cu multe, dese şi lungi opriri pe ţărm. Sunt ingredientele noii emisiuni, care cu siguranţă va intra în inimile telespectatorilor români.

Protagoniştii sunt: Arina Delcea, jurnalistă de televiziune şi Cătălin Apostol, operator de imagine, fost antreprenor. Mica familie a lăsat totul în urmă şi a pornit în voiajul vieţii ei, o călătorie fără termen de întoarcere acasă, la care telespectatorii Prima TV sunt invitaţi de seamă, în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30.

“Vrem să descoperim oameni simpli, care fac lucruri extraordinare. Vrem să vedem locuri ascunse. Vrem să simţim. Vrem să filmăm ca să-i facem părtaşi la experienţele noastre şi pe românii cu chef de aventuri. Suntem prea curioşi să stăm locului şi trebuie să punem asta în slujba celorlalţi.” spune Arina Delcea.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, cu un portofoliu care cuprinde 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST), 6 site-uri (looksport.rolookplus.rolookmedica.roagro-tv.roprofit.roprimatv.rofocusprimatv.ro şi servuscluj.ro ) şi platforma online PrimaPlay.ro

viewscnt

Din aceeași categorie