Prima Sport 1 şi Prima 2 difuzează în direct meciurile test ale naţionalei de rugby

În luna iulie, pasionaţii de sport pot urmări în direct mult aşteptatele meciuri test ale Naţionalei de Rugby la Prima Sport 1 şi Prima Sport 2. Jucătorii Naţionalei de Rugby se pregătesc intens în aceste zile şi aşteaptă cu nerăbdare meciurile cu echipa Italiei şi echipa Uruguay-ului.

Prima adversară a Stejarilor va fi Italia, echipă care revine în Bucureşti după 18 ani. Pe 1 iulie, de la ora 21:00, Prima Sport 1 va difuza în direct de pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf din Bucureşti, meciul România – Italia. Jucătorii României au declarat pentru Prima TV că pentru ei publicul face parte din echipă şi speră să joace cu stadionul plin şi să le ofere spectatorilor aflaţi în tribune şi telespectatorilor de acasă, un meci frumos.

Pe 10 iulie, telespectatorii pot urmări în direct, pe Prima Sport 1, de la ora 21:37, meciul test de rugby Uruguay – România. Iar pe 17 iulie,  Prima Sport 2 va difuza în direct, de la ora 21:37,  al doilea meci test dintre Uruguay şi România. Ambele meciuri test ale Naţionalei de Rugby cu Uruguay vor avea loc la Montevideo şi fac parte din turneul în America de Sud pe care echipa României îl face în luna iulie.

viewscnt

Din aceeași categorie