Veterinari în acţiune, o emisiune cu şi despre animale, la Prima TV

În primul spital veterinar social din Europa, fiecare zi aduce ceva neaşteptat: de la pacienţi cu „tradiţie“, la vizite noi, de la intervenţii complicate, la operaţii de salvare a diverşilor „vagabonzi“ rătăciţi pe plaiurile României.         

Din 17 septembrie, de la ora 10.00, Prima TV intră în universul celor care nu cuvântă alături de Doctorul Aurelian Ştefan şi echipa lui de Veterinari in actiune.  „Mizăm pe sinceritate, bunătate, prietenie, ajutor şi inspiraţie. Valori comune nouă şi pacienţilor noştri, cu sau fără blană. Fiecare zi este o provocare, fiecare pacient este important, fiecare caz îl tratăm cu atenţia cuvenită. La Center of Hope oferim speranţa”, spune Doc Aurelian, salvatorul şi apărătorul animalelor cu sau fără familie.

Într-un peisaj media dominat de dezbatere politică şi mesaje alarmiste, Prima TV mizează, din 17 septembrie, de la 10.00 dimineaţa, pe relaţiile unice dintre oameni şi animale, dar şi pe responsabilizarea socială în ceea ce priveşte îngrijirea necuvântătoarelor din jurul nostru.

Doctorul Aurelian Ştefan, personajul-principal al emisiunii Veterinari în acţiune, este carismatic, empatic, cu prezenţă de spirit şi umor. Echipa lui de la Center of Hope pune în acţiune grija şi responsabilitatea pentru vietăţile cu care împărţim casele sau curţile, oraşele şi satele României. Doc Aurelian are tratamentele potrivite pentru pacienţii săi necuvântători şi luptă pentru găsirea unui remediu împotriva inerţiei, cruzimii şi violenţei împotriva animalelor.

Veterinari în acţiune, prima emisiune filmată într-un spital veterinar social, este o emisiune dedicată, în egală măsură, celor mari şi celor mici,  o emisiune care se urmăreşte, la Prima TV, în familie. Sâmbăta, de la 10 dimineaţa.

viewscnt

Din aceeași categorie