Luminiţa Anghel, de neclintit! N-o mai vrea înapoi pe Măriuca

Luminiţa Anghel e de neclintit. Nu mai vrea să aibă nici o relaţie cu Măriuca, fetiţa pe care a vrut din tot sufletul să o adopte, dar de pe urma căreia s-a ales numai cu necazuri şi scandaluri. Deşi mama biologică a fetiţei vrea acum să-i înapoieze copilul, solista o consideră pe Măriuca un capitol încheiat din viaţa ei.

După ce a văzut-o pe Măriuca într-un centru de plasament, Luminiţa Anghel a decis să-i ofere acesteia un Paşte de neuitat. Se întâmpla în 2009. Cinci ani mai târziu, mama biologică a fetiţei, Angelica Constantin, a pornit un război mediatic împotriva artistei şi a acuzat-o că i-a furat fetiţa. Femeia a dus o luptă acerbă cu Luminiţa pentru custodia Măriucăi, iar la finalul anului 2014 fetiţa s-a întors în centrul de plasament. Recent, însă, Angelia Constantin s-a răzgândit.

Angelica Constantin, mama Măriucăi - "Eu am vrut să-i dau fetiţa. I-o dau şi acum, chiar vreau să i-o dau pe Măriuca. Ştiu că are grijă de ea, are o situaţie bună şi nu i-ar lipsi nimic, însă o singură condiţie. Mergem la notar în prezenţa a doi martori şi semnăm un document în care menţionăm că mă lasă să văd fata ori de câte ori doresc pentru totdeauna. Doar aşa îi dau fata, nu vreau nimic mai mult. Eu sunt amărâtă. Îl mai am şi pe cel mic. E greu să te descurci. Noi ne căutam si de muncă", a declarat Angelica Constantin, pentru Cancan.ro.

Din păcate, scuzele Angelicăi sunt acum tardive!

Luminiţa Anghel, solistă

În ce relaţii mai eşti cu Maria, mai ştii ceva de ea sau nu te mai interesează?

Nu mai sunt în nici o relaţie, nu pot spune nimic despre asta altfel. Nu mai suntem în nici o relaţie, e bine aşa cum e şi subiectul e încheiat.

Acum solista îşi dedică tot timpul fiului ei biologic, Filip, în vârstă de 4 ani. Fiul ei adoptiv, David, a împlinit deja 18 ani.

Luminiţa Anghel, solistă - Filip este copilul meu biologic, nu se compară. Dar subiectul acela este încheiat, din foarte multe motive, toată lumea ştie, nu mai e nimic de făcut.

Luminiţa Anghel a făcut furori când l-a luat pe cel mic cu ea la un eveniment monden.

Luminiţa Anghel, solistă - E prima dată când îl scot pe Filip la un eveniment monden, de altfel noi ieşim o dată pe an.

Văd că ţi l-a răpit pe Filip cineva.

Da, Filip de altfel a ieşit în ideea că va fi un loc de joacă unde vor petrece alătrui de gaşca Zurli şi a crescut la grădi, merge şi el ca toţi copii de vârsta lui şi are altfel de atitudine decât până acum, e mai prietenos.

Şi se pare că Luminiţa poate spune cu mâna pe inimă că şi-a găsit sufletul pereche, în persoana soţului ei, Silviu Dumitriade.

Luminiţa Anghel, solistă - În sfârşit mi-am găsit marea dragoste. Marea mea dragoste e acasă, nu e deloc monden, dar s-a buucrat să ne vadă ieşind împreună, a fost de acord să-l aduc pe Filip aici pentru că aşa cum spuneam prefer să nu îmi expun foarte mult copilul. Nici nu mai sunt vremurile ca altădată şi e mai bine aşa.

La 48 de ani, Luminiţa se consideră o femeie împlinită, deşi viaţa i-a rezervat şi surprize neplăcute.

Luminiţa Anghel, solistă -

Te consideri o femeie împlinită la momentul ăsta?

Da, mă consider o femeie fericită, o femeie care are tot ce-şi doreşte. Întotdeauna m-am mulţumit cu mai puţin decât au vârsta alte fete la vârsta de 20 -25 de ani, dar acum la 45 şi cinci plus mă simt extraordinar! Şi de abia aştept să-i împlinesc pe cei 50 să spun cu mândrie: am 50 şi să nu-mi pară rău.

viewscnt

Din aceeași categorie