Mama mea găteşte mai bine - ediţie specială de 1 decembrie

Mama mea găteşte mai bine - ediţie specială de 1 decembrie

Pe data de 1 decembrie telespectatorii vor petrece româneşte alături concurenţii din show-ul culinar Mama mea găteşte mai bine! Aceştia au de gând să îl impresioneze pe maestrul Horia Vîrlan cu preparate tradiţionale româneşti. Echipele ce vor concura contraconometru în ediţia de sâmbătă pentru a câştiga aprecierea lui Horia sunt formate din Doiniţa Nistor împreună cu fiica ei, Andrada şi Marcela Chira, însoţită de fiul ei, Alexandru.

Doiniţa, în vârstă de 53 de ani, şi Andrada, fiica ei de 28 de ani, vin din Brăila şi sunt hotărâte să gătească cel mai bun preparat pentru a câştiga premiul în bani, pe care Doiniţa plănuieşte să i-l ofere fiicei ei dacă vor câştiga. Ambele femei lucrează în domeniul medicinei, iar gătitul reprezintă o pasiune pentru amândouă. Doiniţei i s-a insuflat plăcerea de a găti de la mama şi bunica ei. Andrada, în schimb, a început să gătească de nevoie, deoarece nu îi plăcea să ia mâncarea gătită de mama ei şi, în timp, a devenit o pasiune. Familia Nistor va găti în emisiune celebra varză călită cu ciolan.

Marcela (49 de ani) şi fiul ei, Alexandru (29 de ani) sunt la fel de motivaţi să prepare cea mai bună reţetă şi, dacă vor câştiga premiul oferit de emisiune, Alexandru plănuieşte să plece într-o vacanţă. Cei doi vin tocmai de la Cluj. Marcela a căpătat dragostea pentru bucătărie de la mama ei, dar a mărturisit că şi emisiunile culinare au amplificat pasiunea pentru gătit. Şi, pentru că pasiunea ei este destul de mare, a decis să îi insufle asta şi fiului ei, încă de când acesta era doar un copil. Marcela şi Alexandru vor găti fasole bătută cu cârnaţi, o mâncare tare îndrăgită de toţi românii.

Aşadar, Prima TV vă invită sâmbătă, 1 decembrie, de la 19.30, să urmăriţi show-ul culinar Mama mea găteşte mai bine, pentru a aduce spiritul românesc în bucătăriile telespectatorilor.

viewscnt

Din aceeași categorie