Mama mea găteşte mai bine la al 8 lea sezon

Mama mea găteşte mai bine la al 8 lea sezon

Horia Vîrlan şi Valentin Sanfira sunt pregătiţi să întâmpine concurenţii din cel de-al 8 lea sezon al competiţiei culinare, Mama mea găteşte mai bine, de luni până vineri, din 1 aprilie, începând cu ora 19.30. (vezi video aici)

Din 1 aprilie, de la ora 19.30, începe un nou sezon al emisiunii Mama mea găteşte mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreţ de muzică populară, Valentin Sanfira şi jurizată de celebrul maestru bucătar Horia Vîrlan. “Nu, nu este păcăleală, începem pe 1 aprilie un nou sezon de Mama mea găteşte mai bine şi îi aşteptăm pe telespectatori să ne urmărească. Ne întoarcem cu forţe proaspete, cu voie bună şi reţete ca la mama acasă. Avem şi surprize care sper să fie pe placul celor care ne urmăresc” spune Valentin Sanfira, cel care prezintă show-ul culinar.

Noutatea sezonului o va constitui aducerea în echipă a lui Sidia Sissoko, cel care va ajuta concurenţii în realizarea reţetelor. El va interacţiona activ atât cu mamele cât şi cu cei veniţi să demonstreze că mama lor găteşte mai bine.

Horia Vîrlan este încântat de revenirea pe sticlă şi ne spune: „Noul sezon va fi interesant pentru că am văzut deja echipe bine pregătite. Punem la bătaie 1.500 de lei pentru cei talentaţi în ale bucătărelii şi sunt încântat de faptul că echipele care vin la noi îşi dau toată silinţa să pună în farfurie cea mai bună variantă a reţetelor gătite de mama lor acasă. Şi, ce este mai important, la noi se găteşte cu zâmbetul pe buze. Mama mea găteşte mai bine este un cooking-show în care concurenţii se simt ca-n familie, gătesc cum ştiu şi cum pot, iar accentul se pune mai mult pe divertisment şi bună-dispoziţie.”

În prima ediţie, vor intra în competiţie reţetele mamei Mihaela Răboj din Bucureşti cu cele ale Luminiţei Cibotariu din Iaşi. Maria, fiica Mihaelei, are doar 17 ani şi consideră că are multe de învăţat de la mama ei atunci când vine vorba de gătit. În schimb, fiul Luminiţei, Teodor abia aşteaptă să demonstreze că „mama lui găteşte mai bine”. Cine va ieşi câştigător din competiţia mamelor, telespectatorii vor vedea luni, 1 aprilie, de la 19.30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie