FoodPro Preloader

Mama și fratele Ramonei Bădescu vin să-și arate talentele culinare la Mama mea gătește mai bine

 

 

Miercuri, 6 decembrie, de la 19.30, bucătăria emisiunii Mama mea gătește mai bine îi va găzdui pe mama și pe fratele frumoasei Ramona Bădescu. Liana Bădescu, care are nu mai puțin de 82 de ani, este o pasionată în ceea ce privește arta culinară și, plină de curaj, vine în cadrul emisiunii împreună cu fiul ei, Călin, căruia i-a transmis plăcerea pentru bucătărie.

 

Mama Ramonei spune că a învățat de mică să gătească de la mama și de la bunica ei, unul dintre motive fiind felul în care trăiau oamenii în acea vreme. Aceasta pășește de fiecare dată cu plăcere în bucătărie, mâncărurile cel mai des preparate de ea fiind puiul și porcul, mereu având dorința de a găti în ordine. Călin mărturisește că a preluat pasiunea pentru bucătărie de la mama lui, aceasta fiind „o pricepută la gătit”, spune el.

Atât doamna Liana, cât și fiul acesteia, sunt nerăbdători să vină la Mama mea gătește mai bine pentru a-l impresiona pe maestrul Horia Vîrlan.

 

Vor reuși cei doi să câștige simpatia juratului? Puteți vedea asta miercuri, 6 decembrie, de la 19.30.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira, și jurizat de maestrul bucătar Horia Vîrlan, poate fi urmărit în fiecare zi a săptămânii de la ora 19.30, la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU