Mamele de schimb vor trăi duminică, la Prima TV, aventura vieţii lor

Mamele de schimb vor trăi duminică, la Prima TV, aventura vieţii lor

Duminica aceasta, la PrimaTV, de la ora 20.30, mamele de schimb vor trăi o provocare participând la Schimb de mame. Familiile Blendea din Cârţişoara şi Moldovan din Bistriţa vor trăi timp de o săptămână în lumea celeilalte familii astfel că, la final vor trage învăţămintele necesare.

La Cârţişoara, Mari şi Marian şi-au petrecut ultimii patru ani la distanţă, el fiind plecat la muncă în străinătate, asigurându-se de bunăstarea întregii familii. Cei doi au două fete, dintre care cea mare locuieşte singură, fiind elevă la un liceu din Sibiu. Mezina, Giorgia, are şapte anişori şi stă acasă cu mama. Mari este o femeie gospodină, ocupându-se de tot ce înseamnă casă şi copii, dar în acelaşi timp, având o droaie de prietene şi o viaţă socială foarte activă. La Bistriţa, Maria şi Teo sunt la a doua căsătorie. Dintr-o primă relaţie, tatăl îl are pe Fernando, cei doi având-o împreună şi pe mezina familiei, Teodora. Aici, atmosfera este mai încărcată şi cu toate că familia este întregită, Maria simte că Teo ar putea fi un soţ mai înţelegător, mai puţin strict şi poate un pic mai zâmbitor.

Ajunsă la Cârţişoara, Maria beneficiază de un tratament deosebit din partea tatălui, gata să o înţeleagă şi să-i sară mereu în ajutor. Însă mama de schimb întâmpină mici probleme de adaptare la binele de aici. În primul rand, nu-i vine să creadă că Marian e un tată şi un soţ atât de înţelegător. Aici, Maria are în sfârşit viaţa pe care şi-ar dori-o şi acasă la ea, însă Marian trebuie să depună eforturi imense pentru a-i înţelege mamei temerile, nemulţumirile şi iluziile personale.

La Bistriţa, Mari descoperă o lume in care oamenii iau viaţa mult prea in serios. Mama incearcă să-l determine pe Teo să devină mai comunicativ, dar in scurt timp realizează că se luptă cu morile de vant...Orice-ar face Mari nu e prea bine, iar tatăl nu pierde nicio ocazie de a o taxa. Însă spiritul combatant al mamei de schimb aduce nişte schimbări majore in mediul familial de la Bistrita. Nu fără efort, mama reuşeşte să se facă înţeleasă, îşi spune nemulţumirile şi parcă abia aşteaptă să o întâlnească pe soţia lui Teo pentru a-i spune şi ei părerile acumulate acasă la ea de-a lungul unei săptămani grele.. Mai multe, duminică, de la 20:30, la Schimb de mame, la Prima TV (vezi video aici).

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa “Schimbului de mame” se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 şi 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

viewscnt

Din aceeași categorie