FoodPro Preloader

Mamele de schimb vor trăi duminică, la Prima TV, aventura vieții lor

 

Duminica aceasta, la PrimaTV, de la ora 20.30, mamele de schimb vor trăi o provocare participând la Schimb de mame. Familiile Blendea din Cârțișoara și Moldovan din Bistrița vor trăi timp de o săptămână în lumea celeilalte familii astfel că, la final vor trage învățămintele necesare.

La Cârțișoara, Mari și Marian și-au petrecut ultimii patru ani la distanță, el fiind plecat la muncă în străinătate, asigurându-se de bunăstarea întregii familii. Cei doi au două fete, dintre care cea mare locuiește singură, fiind elevă la un liceu din Sibiu. Mezina, Giorgia, are șapte anișori și stă acasă cu mama. Mari este o femeie gospodină, ocupându-se de tot ce înseamnă casă și copii, dar în același timp, având o droaie de prietene și o viață socială foarte activă. La Bistrița, Maria și Teo sunt la a doua căsătorie. Dintr-o primă relație, tatăl îl are pe Fernando, cei doi având-o împreună și pe mezina familiei, Teodora. Aici, atmosfera este mai încărcată și cu toate că familia este întregită, Maria simte că Teo ar putea fi un soț mai înțelegător, mai puțin strict și poate un pic mai zâmbitor.

 

Ajunsă la Cârțișoara, Maria beneficiază de un tratament deosebit din partea tatălui, gata să o înțeleagă și să-i sară mereu în ajutor. Însă mama de schimb întâmpină mici probleme de adaptare la binele de aici. În primul rand, nu-i vine să creadă că Marian e un tată și un soț atât de înțelegător. Aici, Maria are în sfârșit viața pe care și-ar dori-o și acasă la ea, însă Marian trebuie să depună eforturi imense pentru a-i înțelege mamei temerile, nemulțumirile și iluziile personale.

 

La Bistrița, Mari descoperă o lume in care oamenii iau viața mult prea in serios. Mama incearcă să-l determine pe Teo să devină mai comunicativ, dar in scurt timp realizează că se luptă cu morile de vant...Orice-ar face Mari nu e prea bine, iar tatăl nu pierde nicio ocazie de a o taxa. Însă spiritul combatant al mamei de schimb aduce niște schimbări majore in mediul familial de la Bistrita. Nu fără efort, mama reușește să se facă înțeleasă, își spune nemulțumirile și parcă abia așteaptă să o întâlnească pe soția lui Teo pentru a-i spune și ei părerile acumulate acasă la ea de-a lungul unei săptămani grele.. Mai multe, duminică, de la 20:30, la Schimb de mame, la Prima TV (vezi video aici).

Doamnele care își doresc să trăiască experiența “Schimbului de mame” se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 și 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU