Maria si Dumitru au intregit echipa finalistilor Megastar!

Maria si Dumitru au intregit echipa finalistilor Megastar!

La prima piesa, Dumitru a fost destul de static si neconvingator, iar lui Despot, care asteapta din partea baietilor interpretari cat mai masculine, i s-a parut de-a dreptul "pisicit". Pentru interpretarea piesei lui Laurentiu Cazan, Dumitru a obtinut insa note mult mai bune, demonstrand ca are un cuvant de spus la Megastar.
Andreea a urcat pe scena vag plictisita, stare care i-a adus critici din partea juriului. Iantu s-a enervat din nou sa vada inca o concurenta care si-a ales gresit piesa. Razvan Mazilu a fost cel mai indulgent, caracterizand prezenta scenica a Andreei drept "placuta, agreabila". La a doua piesa, Despot a comparat-o cu "un balaur cu trei capete", iar Virgil a constatat ca de fapt Andreea nu are experienta de viata, aceasta fiind o parte importanta a problemei.
Daniel si-a ales o piesa mai veche, mult prea "siropoasa" dupa parerea lui Despot. La piesa impusa de juriu, mai ritmata, Daniel s-a simtit in largul lui si a dansat de mama focului. "Topaiala" nu i-a impresionat insa pe membrii juriului, care i-au atras atentia ca a exagerat cu miscarile de dans, uitand cu totul de interpretare. Pentru ca a cantat fals, Daniel a primit 5 de la Iantu.
Interpretarea Mariei a fost pe placul juratilor, care au acordat cu generozitate note de 9. Singurul caruia nu i-a placut a fost Despot, acesta fiind de parere ca "data trecuta" a fost mult mai bine, si ca piesa aleasa nu i se potriveste.
Elena si-a facut aparitia cu o figura plouata, indispusa si fara chef de cantat. Modul in care s-a prezentat i-a dat lui Mazilu senzatia de "deja vu". Criticile juriului au fost mult prea dure pentru Elena, care a inceput sa planga prin culise, dezamagita de rezultate. Pentru ca nici a doua oara nu prea a avut chef sa-si impartaseasca trairile cu publicul, Elenei i s-a reprosat ca este egoista si aroganta pe scena.
Pavel nu a reusit sa transmita un mesaj clar cu prima piesa pe care a interpretat-o, iar gesturile lui au fost teatrale. Mazilu a apreciat insa saritura pe care Pavel s-a straduit sa o execute pe scena. Daca piesa "O mie de ganduri" l-a impresionat pe Despot intr-atat incat i-a acordat lui Pavel nota 10, Aura Urziceanu a observat ca tanarul a cantat in romana cu accent englezesc, asa incat l-a taxat cu nota 7.

Invitatul special al serii a fost Megastarul Catalin Josan, care a ridicat din nou publicul in picioare cu cateva piese indragite de toata lumea. Catalin a anuntat ca va fi la Iasi pe 22 decembrie, cand se va intalni cu echipa finalistilor Megastar.

Cristina, Larisa, Mihai, Daria, Octavian, Oana, Alexandra, Cosmin si Andrei au interpretat impreuna piese precum "Last Christmas" sau "Santa Clause is Coming to Town", au dansat si au cantat imnul Megastar.

Incepand cu 16 decembrie, finalistii Megastar vor sustine concerte live la Bucuresti (16 decembrie- Piata Constitutiei), Timisoara (18 decembrie- Iulius Mall), Oradea (19 decembrie- Lotus Market), Cluj-Napoca (20 decembrie-Iulius Mall) si Iasi (22 decembrie- Iulius Mall).

viewscnt

Din aceeași categorie