Metoda incredibila care ajuta supraponderalii sa slabeasca mai repede

Metoda incredibila care ajuta supraponderalii sa slabeasca mai repede

Un studiu recent a aratat ca exista o metoda ce poate ajuta la schimbarea metabolismului si duce la o ardere a kilogramelor in plus in timp mai scurt.

Un studiu publicat de Universitatea Alabama, Birmingham a aratat rezultatele impresionante ale unui test pe mai multe persoane care si-au restrictionat orele la care mancau.

Testele au dus la o mai rapida pierdere de kilograme in cazul persoanelor supraponderale. In plus, acest tip de comportament a adus beneficii si sanatatii in general.

Noua metoda de slabit ne propune sa mancam toate cele 3 mese ale zilei pana in ora 3PM. Printre efectele foarte bune ale acestui tip de comportanet se numara scaderea tensiunii arteriale, scaderea diabetului si chiar o satietate mai mare pe parcursul zile care duce la mai putine snack-uri intre mese.

Specialistii care au pus la punct aceasta strategie de alimentatie au si o explicatie foarte logica pentru care ea poate functiona foarte bine la persoanele care vor sa slabeasca. Nivelul de cortisol, care este hormonul de stres, atinge apogeul in jurul orei 8 dimineata tocmai pentru a ne da energia de care avem nevoie pentru a incepe ziua in forta. Acest nivel scade treptat de-a lungul zilei si atinge minimul in jurul orei 3am.

La mijlocul zilei metabolismul are o usoara crestere, la fel si temperatura corpului, semnale care duc la senzatia de foame. Dupa masa nivelul cortizolului scade si se instaleaza o usoara stare de oboseala. Gradual serotonina se transforma in melatonina, scade nivelul de zahar din sange.

Cei care au participat la studiul prezentat, mancau micul dejun intre 6 si jumatate si 8 si jumatate dimineata si cina nu mai tarziu de ora 3. Iar in rest, ramanea o pauza de 18 ore fara mese. In mod normal, mesele unui om sunt luate pe parcursul unei perioade de 12 ore. Cu acest sistem simplu, rezultatele au fost dramatice.

viewscnt

Din aceeași categorie