FoodPro Preloader

O tura de shopping. Care sunt cele mai bune destinatii europene?

Va place sa calatoriti in Europa si doriti sa faceti cumparaturi la cele mai bune preturi? Am ales cele mai bune destinatii in care magazinele sunt luate cu asalt in perioada reducerilor.

Aruncati o privire si descoperiti vanzarile din Milano, Londra, Paris, Amsterdam, Berlin si Bruxelles. Dacă doriți cu adevărat cele mai bune prețuri în orașele minunate, mergeți la Lisabona sau Istanbul, cele mai bune destinații pentru cumpărături ieftine și inteligente și rezervați hotelul la cel mai bun preț garantat într-una din cele mai bune destinații pentru vânzările din Europa. Iată câteva idei bune pentru un shoppingtourtrip în Europa

Londra, Anglia

Unde? Carnaby Street & Covent Garden

Londra este una dintre cele mai mari capitale ale modei din Europa, veti gasi brandurile importante, precum si creatiile de designer.

Cand?

Wintersales incepe in ziua de dupa Craciun! Peri.oada reducerile incepe la 26 decembrie si tine pana la jumatatea lunii ianuarie.

Summersales: a treia saptamana din iunie pana la jumatatea lunii iulie.

Milano, Italia

Unde?

In Milano si in jurul orasul veti gasi cateva magazine si puncte de vanzare excelente, cum ar fi Dolce & Gabbana (Via Rossini 70, Legnano, Milano).

Orasul ofera o experienta incredibila de cumparaturi pentru toate gusturile si portofelele, intr-un loc in care moda a fost inventata.

Cand?

Wintersales: incepe pe 7 ianuarie si tine 30 de zile.

Summersales: din 7 iulie, tot 30 de zile.

Lisabona, Portugalia

Unde ?

Parasiti centrul orasului si mergeti la magazinele unde isi fac cumparaturile localnicii. Descoperiti punctele de desfacere din jurul orasului Lisabona pentru a obtine chilipiruri reale.

Hainele realizate in Portugalia sunt foarte bune si sunt adesea mult mai ieftine, chiar si marcile importante

Cand?

Wintersales: 7 ianuarie - 28 februarie

Summersales: 7 iunie - 30 septembrie

Madrid, Spania

Unde?

Shopping in Salesas. Ceea ce face Salesas special sunt retailerii multi-brand, precum si buticurile spaniole si international. Pentru imbracaminte in stil urban, mergeti la Baccana, Elsa sau Monoplaza.

Cand?

Wintersales: Din 7 ianuarie pana pe 7 martie!

Summersales: De la inceputul lunii iulie pana la sfarsitul lunii septembrie.

Paris, Franta

Unde?

Galeriile Lafayette & Champs-Elysées.

Un simbol al stilului de viata francez, acestea sunt Galeriile Lafayette. Magazinul de pe bulevardul Haussmann reuseste sa reuneasca cele mai bune creatii pe o suprafata de 70.000 m² si ofera o experienta unica de cumparaturi vizitatorilor sai.

Cand?

Wintersales: inceputul lunii ianuarie pana la jumatatea lunii februarie.

Summersales: sfarsitul lunii iunie pana la sfarsitul lunii iulie.

Istanbul, Turcia

Unde?

Shopping Mall Kanyon. Exista zeci de centre comerciale in Istanbul, Forum Istanbul, Metrocity, Akmerkez, Parcul Istinye, pe langa strada comerciala aglomerata Istiklal Caddesi. Unul dintre ele este totusi demn de remarcat datorita arhitecturii sale unice. Acesta este mall Kanyon, deschis în 2006 si situat in statia de metrou Levent.

Cand?

Wintersales: decembrie-ianuarie

Summersales: iunie-iulie

Barcelona, Spania

Unde?

El Corte Ingles in Plaça Catalunya. Barcelona este frumoasa, romantica, moderna si fabuloasa. Este un paradis pentru entuziastii de cumparaturi.

Cand?

Wintersales: 7 ianuarie pana la inceputul lunii martie.

Summersales: 1 iulie - 31 august.

Berlin, Germania

Unde?

Friedrichstraße din Berlin.

Elegant si cosmopolit, cumparaturi de designer, etichete renumite si moda contemporana, accesorii, cosmetica, bijuterii, carti, arta, flori si design interior. Pe toate le veti gasi aici.

Cand?

Wintersales: sfarsitul lunii ianuarie.

Summersale: sfarsitul lunii august.

Bruxelles, Belgia

Unde?

Rue Neuve - Avenue Louise - Rue Dansaert. Shoppingul in Bruxelles nu este de ratat, puteti admira creatiile marile designer sau lanturile de magazine proprii.

Cand?

Wintersales: din 2 ianuarie pana pe 31 ianuarie.

Summersales: de la 1 iulie pana la 31 iulie.

Amsterdam, Olanda

Unde?

Bijenkorf si in centrul orasului. Dimensiunea compacta a centrului istoric al orasului Amsterdam este doar unul dintre motivele pentru care este o destinatie perfecta pentru o excursie la cumparaturi.

Cand?

Wintersales: in ianuarie.

Summersales: in august.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU