Old Blacks, Rock & More Festival - reguli de acces

Old Blacks, Rock & More Festival - reguli de acces

Mai sunt doar câteva zile până la începerea celei de-a doua ediţii a Old Blacks, Rock&More Festival, care se va desfăşura anul acesta la Clubul Quantic din Bucureşti, pe 7 şi 8 iunie, în aer liber.

Salmastra, Jack of all Trades şi Eleven sunt trupele alese în urma concursului pentru debutanţi şi care vor cânta pe 7 şi 8 iunie la Quantic, în deschiderea festivalului Old Blacks, Rock&More - ediţia 2.

Cea mai tare petrecere în aer liber din centrul Bucureştiului îi reuneşte pe aceeaşi scenă pe Kunnstra, The ”O”, Cuibul, HVNDS, Iedera & Trupa Zero, Arthur Project, Berzerk, Timpuri Noi, Kempes şi Zdob şi Zdub, aceştia din urmă fiind la prima lor cântare la clubul Quantic.

Program 07 Iunie 2019

Kunnstra - 17:00

Eleven - 17:40

The ”O” - 18:20

Cuibul - 19:00

HVNDS - 20:20

Iedera şi Trupa Zero - 21:00

Zdob şi Zdub - 22:00

Program 08 Iunie 2019

Salmastra - 17:00

Jack of all Trades - 17:40

Arthur Project - 18:20

Berzerk - 19:00

Timpuri Noi - 20:20

Şuie Paparude - 21:00

Kempes - 22:00

Pentru a vă bucura din plin de atmosfera de festival şi de cele peste 10 ore de muzică live, organizatorii Old Blacks vă pun la dispoziţie regulile de acces.

REGULI DE ACCES

Accesul publicului în perimetrul evenimentului se face începând cu ora 16:00, urmând ca prima trupă să urce pe scenă de la ora 17:00.

Organizatorii roagă spectatorii să nu vină cu următoarele obiecte, accesul cu oricare dintre acestea fiind interzis:

- sticle sau pet-uri, mâncare sau băuturi de orice fel,

- arme albe sau de foc, materiale pirotehnice şi alte obiecte periculoase,

- umbrele (în cazul în care se anunţă ploaie, vă rugăm să veniţi cu pelerine),

- aparate foto sau de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

În incinta clubului Quantic, organizatorii pun la dispoziţia publicului diverse sortimente de băuturi şi mâncare, contra cost. Vânzarea acestora se face pe bază de jetoane, care pot fi procurate de la casele special amenajate.

Accesul în spaţiul evenimentului este permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului. Părăsirea perimetrului clubului Quantic, după validarea biletului de acces, este interzisă. Persoanele care doresc să iasă din zona de eveniment şi să intre din nou vor trebui să-şi cumpere alte bilete.

Accesul copiilor este permis doar pe baza de bilet şi doar dacă sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Copiii cu vârsta sub 10 ani au acces gratuit şi trebuie, de asemenea, să fie însoţiţi de un adult, posesor al unui bilet valid.

Este interzisă vânzarea sau cumpărarea invitaţiilor sau vănzarea/cumpărarea biletelor la suprapreţ. Organizatorii işi rezervă dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi şi pot confisca invitaţiile/biletele aflate în posesia acestora. Recomandăm achiziţionarea biletelor doar de la punctele de vânzare autorizate.

BILETE

Biletele se pot cumpăra în format electronic de pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro şi în format fizic din Club Quantic.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

- presale: abonament pentru 2 zile - 90 lei

- presale: bilet pentru 1 zi - 50 lei

- la intrare: bilet pentru 1 zi - 60 lei (în ziua evenimentului nu se mai vând abonamente)

Pentru mai multe informaţii, consultaţi pagina de Facebook a evenimentului, www.facebook.com/oldblacksfestival.

Adresa Club Quantic: Şoseaua Grozăveşti 82, Bucureşti

Old Blacks, Rock & More Festival este un eveniment Sprint Media Grup, prezentat de Claudiu Cîrţînă şi comunicat de HTag PR.

Parteneri media: RockFM, PrimaTV, Adevărul

viewscnt

Din aceeași categorie