Orgolii un nou serial italian fascinant la Prima TV, de luni pana vineri, de la ora 15.50

Orgolii un nou serial italian fascinant la Prima TV, de luni pana vineri,  de la ora 15.50

Prima TV aduce pe micile ecrane un nou serial fascinant care prezinta o lume a inceputului de secol XX cand au loc puternice schimbari sociale, in care vechiul va fi inlocuit de nou. Din 16 iulie, de la ora 15.50, telespectatorii vor vedea „Orgolii” un serial fascinant cu peste 200 de actori, mii de figuranti, balerini, muzicieni, peste 3000 de costume splendide de epoca, scenografii grandioase. Povestea este plina de pasiune, iubirile sunt contrastante si nu lipsesc intrigile si comploturile.

La inceputul anilor 1900, doua familii sunt divizate de conventiile sociale, dar unite prin sentimente. Pe de o parte se afla familia de marchizi Obrofari, exponenti ai clasei nobile, proprietarii unei banci si a unor imense proprietati, dar amenintata de progres si coplesita de contradictii. Pe de alta parte descoperim familia Pironi, cu origini umile, dar care prin munca si integritate morala cauta sa isi recapete demnitatea.


Totul incepe cand marchiza Anna este obligata de parintii ei sa se marite cu contele Herman Ludovici pentru a salva din punct de vedere financiar familia. Dar in ziua nuntii ei se intoarce Pietro Pitoni, barbatul de care Anna este profund indragostita inca de cand era adolescenta.

Rolurile principale sunt interpretate de Elena Sofia Ricci (Anna Obrofari) si Daniele Pecci (Pietro Pironi) doi actori italieni cunoscuti pentru rolurile lor in seriale si filme de succes in Italia si nu numai.

Din 16 iulie, de luni pana vineri, de la ora 16.00, Orgolii va fi locul unde telespectatorii se vor intalni la Prima TV cu povestea de iubire imposibila dintre doi oameni care vor sa invinga toate obstacolele pentru a fi fericiti.

viewscnt

Din aceeași categorie