FoodPro Preloader

Pe 13 mai, de la ora 20.20, un Schimb de mame surprinzător la Prima TV

 

Duminică, 13 mai, de la ora 20.20, la Prima TV, la Schimb de mame veți face cunoștință cu două familii în care traiul de zi cu zi este extrem de diferit.

 

La Craiova, Alina și soțul ei mai tânăr cu unsprezece ani, Ionuț, duc o viață liniștită, alături de Isabelle, fata mamei dintr-o fostă relație cu un francez. Mama mai are doi băieți mari dintr-o primă căsnicie, mutați pe meleaguri străine, unul din ei având la rândul lui o fetiță. Așadar, Alina și Ionuț, deși destul de tineri, sunt și bunici. Se ocupă împreună de trei magazine de haine, afacere pe care mama a pus-o pe picioare în urmă cu câțiva ani. Cei trei membri ai familiei Florescu nu duc grija zilei de mâine, ba din contră, se bucură de avantajele unei vieți citadine pline de suprize plăcute, vacanțe și ieșiri dese.

 

La Lunca frumoasă, Viorica a fost părăsită în urmă cu cinsprezece ani de soțul ei. Pe vremea când erau împreună, neputând avea copii, l-au adoptat pe micuțul Giani, de la vârsta de doi ani. Acum băiatul are 15 ani, e în clasa a VIII-a și, după spusele mamei sale, nu prea învață, fiind prins în mrejele adolescenței timpurii. Cei doi au o gospodărie pe care o îngrijesc cu greu, zilnic, încercând să facă față greutăților de zi cu zi.

 

Ajunsă la Craiova, Viorica trăiește din plin viața celor de aici, participând la concursuri de modelling, încercând delicatețuri, care pentru familia Florescu sunt accesibile în fiecare zi. Aici, mama află că deși Isabelle face cursuri de pilotaj, modelling și echitație, având toate condițiile să se dezvolte frumos, ea este totuși un copil la fel ca al ei, cu problemele și secretele ei. Ionuț se arată dispus să-i arate mamei cât mai multe din stilul lor de viață, spre mulțumirea și uimirea unei mame de schimb mult mai simple, care nu a avut ocazia să vadă prea multe în viață.

 

La Lunca frumoasă, Alina este impresionată până la lacrimi de situația acestei familii, având pe alocuri chiar nevoie de încurajările unui băiat isteț și frumușel. Zilnic mama trebuie să care apa de la o fântână din apropiere, să dea de mâncare păsărilor și chiar să-i gătească băiatului. Giani însă nu înțelege lumea din care face ea parte, minunâdu-se la fiecare pas de prețiozitatea unei mămici de schimb care nu pare să înțeleagă pe unde a ajuns. Sfaturile ei sunt luate în seamă, însă lui Giani îi vine greu să se obișnuiască cu ținutele ei sofisticate și felul ei de a fi. Mai multe, duminică, de la ora 20.20, la Prima TV.

 

Urmăriți evoluția celor două familii duminică, 13 mai, de la ora 20.20, la Prima TV. Noul sezon al emisiunii vă pregătește încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reușesc sau nu, puteți afla în fiecare duminică, de la ora 20.20, la Prima TV.

 

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa Schimbului de mame se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 și 021 311 70 94, la adresa de e-mailschimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU