Pe 15 aprilie, de la ora 20.30, un Schimb de mame emoţionant la Prima TV

Pe 15 aprilie, de la ora 20.30,  un Schimb de mame emoţionant la Prima TV

Duminică, 15 aprilie, de la ora 20.30, la Prima TV, în cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame, telespectatorii pot urmări un schimb de mame emoţionant. Două mame care îşi cresc singure copiii vor fi puse în situaţii care le vor schimba punctul de vedere şi vor realiza ce lucruri sunt importante în viaţă.

La Şomcuta mare, Claudia are o poveste de viaţă deosebită, dar în ciuda tuturor problemelor, a reuşit să-şi crească singură băieţii, pe Denis de 16 ani şi pe Daniel, de 23 de ani. Cei trei locuiesc într-o gospodărie mare, având tot ce au nevoie, dar mai presus de toate, înţelegere şi armonie. Băiatul cel mare munceşte mai mult prin străinătate, iar Denis e pasionat de fotografie, reuşind deja să câştige câteva concursuri importante.

La Bucureşti, Teo locuieşte cu chirie, într-o garsonieră, împreună cu băiatul ei de 7 ani, Mario. Mama s-a mutat în urmă cu câţiva ani din Galaţi în capitală, pentru a-i asigura băiatului ei un trai mai bun. Doar că în Bucureşti, greutăţile vieţii de zi cu zi şi timpul limitat i-au adus alte şi alte necazuri.

Ajunsă la Şomcuta mare, Teo încearcă să se adapteze stilului de viaţă din familia Dan, însă băieţii o taxează atunci când văd că mama de schimb nu reuşeşte să o înlocuiască deloc pe propria lor mamă. Într-un peisaj rustic, dar plin de farmec, cu sau fără costum tradiţional popular, mama încearcă să se identifice cu zona şi oamenii...Denis şi Daniel nu sunt de acord cu ea, dar se depun eforturi pentru a ajunge la un numitor comun.

La Bucureşti, Claudia descoperă probleme de viaţă care o sensibilizează până la lacrimi. Mama de schimb încearcă să le rezolve pe toate, însă priritatea numărul unu este tot Mario, căreia mama îi descoperă nişte probleme de sănătate. Pe parcursul săptămânii, băiatul primeşte multe suprize din partea mamei, dar cel mai important, primeşte afecţiunea şi grija de care are nevoie.

Urmăriţi cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame duminică, 15 aprilie, de la ora 20.30. Noul sezon al emisiunii vă pregăteşte încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reuşesc sau nu, puteţi afla în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie