FoodPro Preloader

Pe 15 aprilie, de la ora 20.30, un Schimb de mame emoționant la Prima TV

Duminică, 15 aprilie, de la ora 20.30, la Prima TV, în cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame, telespectatorii pot urmări un schimb de mame emoționant. Două mame care își cresc singure copiii vor fi puse în situații care le vor schimba punctul de vedere și vor realiza ce lucruri sunt importante în viață.

 

La Șomcuta mare, Claudia are o poveste de viață deosebită, dar în ciuda tuturor problemelor, a reușit să-și crească singură băieții, pe Denis de 16 ani și pe Daniel, de 23 de ani. Cei trei locuiesc într-o gospodărie mare, având tot ce au nevoie, dar mai presus de toate, înțelegere și armonie. Băiatul cel mare muncește mai mult prin străinătate, iar Denis e pasionat de fotografie, reușind deja să câștige câteva concursuri importante.

La București, Teo locuiește cu chirie, într-o garsonieră, împreună cu băiatul ei de 7 ani, Mario. Mama s-a mutat în urmă cu câțiva ani din Galați în capitală, pentru a-i asigura băiatului ei un trai mai bun. Doar că în București, greutățile vieții de zi cu zi și timpul limitat i-au adus alte și alte necazuri.

 

Ajunsă la Șomcuta mare, Teo încearcă să se adapteze stilului de viață din familia Dan, însă băieții o taxează atunci când văd că mama de schimb nu reușește să o înlocuiască deloc pe propria lor mamă. Într-un peisaj rustic, dar plin de farmec, cu sau fără costum tradițional popular, mama încearcă să se identifice cu zona și oamenii...Denis și Daniel nu sunt de acord cu ea, dar se depun eforturi pentru a ajunge la un numitor comun.

 

La București, Claudia descoperă probleme de viață care o sensibilizează până la lacrimi. Mama de schimb încearcă să le rezolve pe toate, însă priritatea numărul unu este tot Mario, căreia mama îi descoperă niște probleme de sănătate. Pe parcursul săptămânii, băiatul primește multe suprize din partea mamei, dar cel mai important, primește afecțiunea și grija de care are nevoie.

 

 

Urmăriți cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame duminică, 15 aprilie, de la ora 20.30. Noul sezon al emisiunii vă pregătește încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reușesc sau nu, puteți afla în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU