Prezentatorii ştirilor Focus arată cât de bine ştiu să gătească într-o ediţie specială a emisiunii Mama mea găteşte mai bine

Prezentatorii ştirilor Focus arată cât de bine ştiu să gătească într-o ediţie specială a emisiunii Mama mea găteşte mai bine

În ultima ediţie din acest an a show-ului culinar Mama mea găteşte mai bine, telespectatorii sunt invitaţi să urmăreasca două echipe venite în emisiune pentru a sărbători 20 de ani de Prima TV. Este vorba de cei care sunt la pupitrul ştirilor Prima TV: Livia Graur – prezentatoarea Focus 14.00 şi 16.30 şi Marius Saizu prezentatorul Focus în fiecare week-end şi realizatorul emisiunii Dosarele DNA. “Adversarii” lor au fost cei care aduc, de luni până joi, ştiri mondene pe micul ecran, prezentatorii Focus Magazin, Diana Bart şi Alexandru Constantin.

Cei 4 s-au distrat de minune, au fost emoţionaţi şi provocaţi de competiţia care a pus pe jar atâţia concurenţi de-a lungul anilor. Livia Graur spune că: “La filmări m-am distrat pe cinste, am râs copios mai ales când mi s-a stricat mixerul şi am ajuns să prepar frişca numai cu o spatulă!” În schimb, Marius Saizu, om de ştiri de mai mult de 15 ani, s-a bucurat că a răspuns acestei provocări: “A fost emoţionant, provocator, iar cei mai buni au câştigat! Am fost puţin stresat de faptul că totul era contracronometru. Mă bucur că am participat la acest show culinar şi sunt convins că data viitoare o să fie mai bine.”

Diana Bart, frumoasa prezentatoare a ştirilor mondene Focus Magazin de la Prima TV, s-a distrat şi ea foarte tare alături de colegul ei, Alexandru Constantin: “A fost o zi delicioasă la Mama mea găteşte mai bine! Nici n-am simţit că a fost o competiţie, atmosfera a fost extrem de relaxată”. În acest timp, Alexandru Constantin s-a simţit pus pe şotii dar şi pe a face o treabă cât mai bună în bucătărie: “În familia Prima TV, atmosfera de la filmări e mereu ca cea de acasă. Suntem puşi pe treabă, dar şi pe şotii. În acest caz, cu atât mai mult cu cât am fost “la concurenţă” cu ai noştri colegi de la ştiri. Ne-am simţit bine, am gătit, am mâncat, am petrecut o zi ca de sărbătoare.”

Tensiunea a existat în timpul emisiunii, deoarece pregătirea preparatelor s-a desfăşurat contra cronometru, dar ambele echipe au reuşit să se mobilizeze şi s-au străduit să gătească un preparat cât mai gustos pentru a-l impresiona pe juratul Horia Vîrlan.

Deşi cuprinşi de entuziasm, de bunădispoziţie şi râzând în hohote, niciuna dintre cele patru vedete nu a uitat scopul pentru care se află în competiţie. Sub îndemnul Crede în bine, prezenţa celor patru în platoul Mama mea găteşte mai bine s-a aflat sub auspiciul unei fapte bune. Banii obţinuţi de echipa câştigătoare au fost direcţionaţi către o familie din Hunedoara care a reuşit să ţină piept tuturor problemelor cu care viaţa îi încearcă. Doi părinţi au luptat ani de-a rândul pentru a-şi face copilul bine, de când un diagnostic necruţător, paralizie cerebrală, le-a spulberat visurile. Ei au ales să meargă mai departe şi cunoscând eforturile pe care părinţii copiilor diagnosticaţi cu acest handicap trebuie să le facă, ei au reuşit să înfiinţeze în Hunedoara un centru de recuperare destinat copiilor care suferă de paralizie cerebrală.

Povestea familiei din Hunedoara este una rar întâlnită, iar aceşti oameni merită toata aprecierea noastră şi, de asemenea, fiecare ajutor material pe care cineva îl poate oferi este binevenit.

Puteţi urmări ediţia de sărbătoare a emisiunii Mama mea găteşte mai bine, duminică, 17 decembrie, de la ora 19.30. Livia Graur şi Marius Saizu alături de Diana Bart şi Alexandru Constantin vă vor oferi distracţie pe cinste în încercarea lor de a-l impresiona pe maestrul culinar, Horia Vîrlan!

viewscnt

Din aceeași categorie