Prima TV împlineşte 21 de ani!

Prima TV împlineşte 21 de ani!

17 decembrie 1997 este ziua în care postul Prima TV a început să emită şi de atunci până în prezent telespectatorii au văzut aici divertisment, seriale, sitcomuri şi reality-show-uri. Acum, după 21 de ani, Prima TV crede în tine că poţi realiza tot ceea ce îţi doreşti pentru că şi Prima TV este postul românesc care a crezut în energia şi optimismul românilor cărora le-a adus programe care au făcut istorie în peisajul media autohton. Big Brother, Supernanny, Schimb de mame, Megastar sunt show-uri care au adus în atenţia publicului românesc formate internaţionale de succes.

La Prima TV s-au creat formate româneşti care au fost apoi replicate în alte ţări, cum a fost cazul show-urilor Miss fata de la ţară şi M-a făcut mama artist. Şi în ceea ce priveşte programele de ficţiune, Prima TV a deschis drumul prin serialele În familie, Mondenii şi tot Prima TV a fost cea care a deschis drumul şi în ceea ce priveşte era cooking-show-urilor cu Cireaşa de pe tort, emisiunea care se numă­ră printre preferatele multor români şi datorită prezenţei lui Horia Vîrlan, maestru al artei culinare, cu simţ al bucătăriei şi al umorului rafinat, cel care acum dă sarea şi piperul emisiunii Mama mea găteşte mai bine alături de îndrăgitul prezentator Valentin Sanfira.

Prima TV ţi-a dat 21 motive să râzi şi să te simţi bine alături de vedetele sale: Ioana Petric, Horia Vîrlan, Andreea Fried, Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu’, Ioana Maria Moldovan, Şerban Huidu, Livia Taloi, Dragoş Pătraru, Livia Graur, Grig Chiroiu, Raluca Guslicov, Toni Ionescu s.a.m.d. Prima TV se poate lăuda cu multe dar în primul rând cu unele dintre cele mai longevive show-uri din peisajul televiziunilor din România: Schimb de mame, cel mai longeviv reality – show, Cronica Cârcotaşilor, cea mai longevivă şi premiată emisiune pamflet din ţara noastră, Trăsniţii, cel mai longeviv sitcom din lume, care a intrat în Cartea Recordurilor.

De 21 ani jurnalele Focus de la Prima TV aduc materiale în exclusivitate şi reportaje speciale. În cadrul acestora, Prima TV a desfăşurat nenumărate campanii şi a ajutat românii aflaţi în suferinţă şi prin care mai multe familii şi-au îndeplinit visul de a avea propriul cămin şi mulţi copii au fost ajutaţi să-şi construiască un viitor. Echipa Focus aduce zilnic cele mai importante informaţii ale zilei, dar şi poveşti ale unor oameni obişnuiţi aflaţi în momente mai puţin fericite din viaţa lor.

În 21 ani de existenţă Prima TV a reuşit să-i facă pe telespectatori să creadă în zâmbete, frumuseţe, inocenţă şi umor dar şi în lacrimi şi cârcoteli. Câştigător a fost întotdeauna telespectatorul iar distracţia a ieşit întotdeauna prima.

De 21 ani crede in tine! La multi ani, Prima TV!

viewscnt

Din aceeași categorie