FoodPro Preloader

Roberto Farnesi din „Pasiune toscană” – asemănare izbitoare cu Richard Gere!

Roberto Farnesi a ajuns cunoscut în România în rolul principal masculin din serialul italian difuzat la Prima TV, „Pasiune toscană”. Asemănarea sa cu celebrul actor este izbitoare, fiind denumit chiar „Richard Gere al Italiei”.

 

 „La început, asemănarea mea cu Richard Gere a fost un card de acces în lumea entertainment-ului, nu m-a deranjat comparația, însă nici nu m-a flatat. Oricum, Gere la aproape șaptezeci de ani are încă foarte mult șarm.”, spune Roberto Farnesi.

Actorul italian de 48 de ani este un bărbat foarte atrăgător și considerat irezistibil de multe tinere cu care a avut aventuri de scurtă durată. Acum este într-o relație de mai bine de doi ani cu un model italian cu 25 de ani mai tânără decât el, Lucya Belcastro, cu care își dorește un copil cu toate că nu este adeptul căsătoriei: "Conceptul de casatorie este invechit. Nu sunt alergic la căsătorie, însă nu îl consider un pas necesar

Nici Richard Gere nu s-a căsătorit până la vârsta de 41 de ani când a hotărât totuși să facă acest pas cu Cindy Crawford, cu 17 ani mai tânără decât el.

 

Pe Roberto Farnesi românii care îl pot vedea zilnic în rolul lui Alessandro Monforte, în serialul ”Pasiune toscană”, difuzat pe Prima TV, de luni până vineri de la ora 17.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU