Schimb de mame un reality-show care va lăsa cu gura căscată telespectatorii

Schimb de mame un reality-show care va lăsa cu gura căscată telespectatorii

Schimb de mame este unul dintre cele mai de succes reality-show-uri din România cu multe participante la activ care şi-au dorit să trăiască experienţa acestui show şi s-au înscris în competiţie.

Duminica aceasta, la PrimaTV, de la ora 20.30, la ”Schimb de mame” vă veţi întâlni cu familia Finteuşan din Baia Mare, judeţul Maramureş şi cu familia Ciupercă din Otopeni, judeţul Ilfov. La Baia Mare, rămasă văduvă de mai bine de 10 ani, Simona şi-a crescut singură cele cinci fete, dintre care două sunt măritate la casa lor. Raluca, Denisa şi Ana, fetele rămase acasa, au învăţat de mici să aibă grijă una de cealaltă în absenţa mamei, plecată la muncă de dimineaţă până seara. Condiţiile materiale sunt precare aici, însă mărinimia, credinţa şi respectul au făcut ca familia Finteuşan să treacă peste toate greutăţile. La Otopeni, familia Ciupercă a trecut în urmă cu 7 ani printr-un eveniment nefericit. Le-a ars casa şi au pierdut un copilaş. Rămaşi pe drumuri cu alţi trei copii, Andreea, Valentin şi David, părinţii, Mihaela şi Vasile, au beneficiat de mult ajutor din partea oamenilor şi a Primăriei. Li s-a construit o casă la care nu mai sperau vreodată. Aici, ajutorul şi mila oamenilor le asigură traiul de zi cu zi, mama fiind casnică, iar tatăl cam certat cu munca..

Ajunsă la Baia Mare, Mihaela face cunoştinţă cu trei fete care ştiu să aibe singure grijă de umilul apartament în care locuiesc. Mama încearcă să se facă utilă, să le vină în ajutor, dar Ana nu e prea mulţumită de comportamentul şi priceperea ei. Aşa se face că mama de schimb trebuie să-şi demonstreze talentul culinar şi să încerce să fie o gospodină pe măsura cerinţelor. Însă, rând pe rând, spusele ei, adevărate sau false, sunt demontate de cele trei fete. Cu toate astea, mama nu îşi pierde speranţa şi încearcă în continuare să le câştige fetelor respectul...

La Otopeni, Simona nu ştie de ce să se apuce mai întâi..de curăţenie sau de mâncare. Aşa că mama începe cu începutul, încercând să afle motivaţia din spatele poveştii familiiei Ciupercă. Oricât s-ar strădui, Simona nu înţelege cum de Mihaela nu are grijă de copilaşi aşa cum se cuvine şi cum de tatăl acceptă cu nonşalanţă fiecare ajutor primit din partea oamenilor, complăcându-se într-o situaţie nepotrivită pentru el. Însă explicaţiile şi viziunea tatălui legate de muncă şi mila oamenilor o lasă pe mama de schimb cu gura căscată, mai multe duminică, la Schimb de mame, de la ora 20:30, la Prima TV. (vezi video aici)

Doamnele care îşi doresc să trăiască experienţa “Schimbului de mame” se pot înscrie la numerele de telefon 0727 224 974 şi 021 311 70 94, la adresa de e-mail schimbdemame@paprika-latino.com sau pe pagina oficială de facebook a reality-show-ului facebook.com/schimbdemameoficial.

viewscnt

Din aceeași categorie