Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox sau experienta de concert ca o petrecere in stilul Great Gatsby

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox sau experienta de concert ca o petrecere in stilul Great Gatsby

O saptamana pana la concert si numai patru categorii de bilete inca disponibile

In cazul in care oricine crede ca a experimentat deja universul muzical in care hiturile pop din zilele noastre suna ca si cum ar fi fost inregistrate acum multi multi ani, pe canalul de Youtube al Postmodern Jukebox sau la unul dintre concertele anterioare din Bucuresti, lucrurile nu stau chiar asa. Cu un colectiv mondial de peste o suta de artisti si cu piese noi adaugate in fiecare saptamana, sansele ca, la concertul care va avea loc pe 16 mai de la Sala Palatului, sa rasune piese auzite deja sunt aproape nule, anunta organizatorii concertului, Events (www.events.ro ).

Cum e un concert Postmodern Jukebox? E ca o calatorie in timp in anii ’40, ca o petrecere de Anul Nou pe covorul rosu, cu tinute fermecatoare si multa energie. E o experienta de concert dinamica si interactiva, cu cantareti, muzicieni si dansatori spectaculosi si originali, 100% live.

Scott Bradlee` s Postmodern Jukebox nu este o trupa, este un concept muzical in sine. Crezul lor e ca nici un spectacol nu seamana cu celalalt. De fiecare data fanii interactioneaza cu artisti noi, talente incredibile pe care poate nu le-au mai vazut pana acum. Cu un catalog considerabil de cantece ce constituie patrimoniul acestui colectiv muzical incredibil, care se innoieste de la an la an, pregatirea pentru concert se poate face pe site si pe Youtube, ascultand toate remake-urile vintage realizate de Postmodern Jukebox.

Si, pentru a intra desavarsit in atmosfera glamour a acestui spectacol-experiment, tinuta eleganta nu este obligatorie, dar foarte recomandata, asa ca o rochie vintage sau accesoriile cu dichis vor transporta spectatorii in mijlocul unei petreceri ca in Great Gatsby.

La o saptamana pana la eveniment, biletele pentru concertul trupei Postmodern Jukebox de la Sala Palatului din Bucuresti, de pe 16 mai 2018, pot fi achizitionate din reteaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de pret, in functie de pozitionarea locurilor in sala.

Categoriile disponibile sunt: Categoria II – 200 lei, Categoria III – 170 lei, Categoria IV – 140 lei, Categoria V – 120 lei.

Mai multe detalii despre Postmodern Jukebox puteti afla de pe siteul oficial sau canalul de Youtube: http://postmodernjukebox.com/ , https://www.youtube.com/user/ScottBradleeLove.

Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din Romania, a caror misiune este sa aduca entertainmentul cat mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor ramane mereu in memoria spectatorilor se numara concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith si Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

Pentru informatii suplimentare puteti contacta: Alexandra Dinu, pr@events.ro, 0722.233.114.

viewscnt

Din aceeași categorie