Sebastian Zachmann se alătură echipei de ştiri Focus, de la Prima TV

Sebastian Zachmann se alătură echipei de ştiri Focus, de la Prima TV

Jurnalistul Sebastian Zachmann se va alătura echipei de ştiri Focus ca senior corespondent pe zona de politic pentru Prima TV. Cu o experienţă vastă, Sebastian Zachmann va acoperi, în calitate de corespondent senior, evenimentele majore din politica românească: alegeri, congrese, sesiuni parlamentare, conferinţe de presă la Cotroceni. Totodată Sebastian Zachmann va comenta în cadrul jurnalelor Focus subiectele principale ale zilei şi va participa la realizarea unor story-uri complexe pe teme politice, împreună cu ceilalţi reporteri din redacţia ştirilor Focus.

„N-a fost uşor să pun capăt celei mai lungi relaţii din viaţa mea: cea cu presa scrisă. Timp de 9 ani, am săpat prin subteranele politice şi am scos la lumină decizii care au marcat societatea: de la proiecte de lege cu dedicaţie până la jocuri de culise pentru putere. Am ales să fac un pas înainte în carieră şi să trec în televiziune, iar cel mai potrivit loc e Prima TV, care, la fel, ca mine, e la un nou început. Am aceeaşi poftă să aflu primul informaţia şi să o pun în context, astfel încât oamenii să înţeleagă, limpede, ce se ascunde în spatele unor hotărâri politice complicate, care, de fapt, le influenţează viaţa până la detaliu. Vin la Prima TV cu gândul să fac jurnalism de calitate, să rămân obiectiv şi să dezvălui impostura, indiferent de culoarea sa politică. Mi-aş dori ca oamenii care până acum m-au citit în ziar şi pe reţelele sociale să rămână cu ochii pe mine, de această dată pe sticlă. Nu voi mai fi o semnătură, dar voi fi o voce. Noul management al Prima TV mi-a oferit încredere şi un proiect pe termen lung, prin urmare le mulţumesc. Avem un ţel comun: la sfârşitul zilei să fim, împreună, cei mai buni.” a declarat Sebastian Zachmann.

*********

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune(Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro )

*********

viewscnt

Din aceeași categorie