Semne ca te insala. Cum iti dai seama ca partenerul e infidel

Semne ca te insala. Cum iti dai seama ca partenerul e infidel
Daca relatia ta pare ca merge exagerat de bine si partenerul este extrem de binedispus de la o vreme, ar trebui sa fii atent la cateva semne care pot sugera ca te insala.

Partenerul iti da semne ca te insala mai ales daca va  aflati intr-una dintre situatiile de mai jos.

Semne ca te insala. Unul dintre voi castiga mult mai mult decat celalalt


1. Cu cat un barbat este mai dependent financiar de sotia lui, cu atat prezinta mai multe riscuri sa o insele. In cazul femei, se intampla exact invers: riscul de a insela este mic daca ea depinde de el financiar.


Semne ca te insala. Femeia conduce relatia


2. Numarul de parteneri sexuali pe care i-a avut o femeie inainte de casnicie poate indica riscul de infidelitate. Cu fiecare partener sexual in plus, riscul de a calca stramb creste, in cazul femeilor, cu 7%. Totodata, femeile care obisnuiesc sa conduca relatia, care “taie si spanzura”, sunt mai predispuse sa calce stramb in alte asternuturi.

Semne ca te insala. Ea cauta parteneri mai educati



3. Nivelul de educatie influenteaza puternic riscul infidelitatii in cuplu. Cu fie an de educatie in plus comparativ cu sotul, riscul ca femeia sa insele creste cu 10%. Reprezentantele sexului frumos sunt tentate sa-si insele sotii cu barbati mai educati si mai inteligenti decat ei.


Semne ca te insala. Sunteti incompatibili sexual



4. Femeile nemultumite de relatie prezinta de doua ori mai multe riscuri sa insele, iar cele care simt ca sunt incompatibile sexual cu sotii lor prezinta de trei ori mai multe riscuri.

Semne ca te insala. Sunteti impreuna de cand erati tineri



5. Femeile sunt predispuse sa insele mai mult atunci cand se casatoresc de tinere, in timp ce riscul ca barbatul sa insele creste odata cu inaintarea sa in varsta, cand se orienteaza sexual catre femei mai tinere.

Citeste mai multe pe lyla.ro.
viewscnt

Din aceeași categorie