Starea naţiei, din 20 august la Prima TV

Starea naţiei, din 20 august la Prima TV

Celebra emisiune Starea naţiei se va vedea din această vară la Prima TV. Dragoş Pătraru spune despre această mutare: ”Abia aşteptăm să începem. E o înţelegere pe două sezoane, dar sperăm cu toţii să dureze mult mai mult. Asta şi pentru că nu vrem să ducem emisiunea chiar la toate televiziunile din România. E şansa noastră să demonstrăm ceea ce putem la o televiziune generalistă importantă. Lucrăm zi şi noapte la decor, la platou, la tot. Am făcut împreună cu partenerii noştri de la Prima TV o investiţie serioasă pentru următorul sezon, iar asta se va vedea cu siguranţă în calitatea emisiunii. Vom avea şi rubrici noi, invitaţi, au venit în echipă oameni noi, tineri, extraordinar de talentaţi. Din 20 august sper să reuşim să vă oferim, la Prima TV, o emisiune care să vă placă.”

Echipa Starea naţiei deschide din 20 august un nou capitol la Prima TV, prezentând în aceeaşi formă amuzantă cele mai importante, comentate şi controversate subiecte din România şi din întreaga lume.

Emisiunea de infotainment Starea naţiei vine pe micile ecrane la Prima TV odată cu realizatorul ei, Dragoş Pătraru, cel care timp de 5 ani a informat şi educat publicul folosindu-se de umor şi ironie fină.

viewscnt

Din aceeași categorie