FoodPro Preloader

Theo Rose vine la Mama mea gătește mai bine

Sâmbătă, 18 noiembrie, de la 19.30, show-ul culinar Mama mea gătește mai bine le va găzdui pe tânăra cântăreață Theo Rose și pe mama ei. Theodora Maria Diaconu, cunoscută în lumea muzicală ca Theo Rose, acceptă provocarea maestrului Horia Vîrlan și va veni să gătească în cadrul emisiunii sub îndrumarea mamei sale, Nina Diaconu.

Tânăra cântăreață de muzică pop, Theo Rose, în vârstă de 20 de ani, mărturisește că bucătăria nu este tocmai locul în care și-ar petrece cea mai mare parte din timp. Aceasta recunoaște, însă, talentul mamei sale în arta culinară. Singura rețetă învățată de Theo Rose de la mama ei este o mâncare de cartofi dictată prin telefon, spune tânăra. Cele două au o relație frumoasă, se înțeleg foarte bine și, de aceea, sunt nerăbdătoare să vină la Mama mea gătește mai bine pentru a-i întrece așteptările maestrului Horia Vîrlan.

Vor reuși Theo Rose și mama ei să câștige simpatia juratului Horia Vîrlan? Puteți vedea asta sâmbătă, 18 noiembrie, de la 19.30.

Emisiunea Mama mea gătește mai bine este prezentată de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira, jurizată de maestrul în artă culinară Horia Vîrlan și poate fi urmărită în fiecare zi a săptămânii de la ora 19.30, la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU