Vedetele Prima TV au intrat în competiţie pentru Cupa VIP la Bowling

Vedetele Prima TV au intrat în competiţie pentru Cupa VIP la Bowling

Miercuri seara, la trickSHOT by MegaMall, vedetele autohtone au intrat în competiţie la Cupa VIP la bowling, eveniment organizat de revista OK!. La start s-au aliniat patru echipe a câte şase membri, toate dispuse să plece acasă cu premiul cel mare.

Printre cei care au răspuns invitaţiei de-a petrece o seară de miercuri pe pista de bowling au fost şi vedetele Prima TV Grig Chiroiu şi Raluca Guslicov de la ”Trăsniţii”, care au făcut echipă cu Ana şi Radu Sîrbu (ex O-Zone), Dj Layla şi Maria Andrei.

Competiţia s-a lăsat cu zâmbete, urale, dar şi cu o energie de necombătut, avându-i drept competitori pe sportivii de la „Exatlon România”: Ştefan Floroaica, Valentin Chiş (Bruce), Alex Nedelcu, Lupu Ştefan, Larisa Vasile, Rafaela Marcaş, pe artiştii Kamara Ghedi, Zoli Toth (Sistem), Tavi Clonda, Ral Flo şi Bogdan de la Play & Win, dar şi echipa Observatorului de Dimineaţă formată din Viviana Sposub, Cosmin Stan, Sabrina Preda, Sergiu Cora, Ionela Lucan, Mădălina Iacob.

Cupa VIP a fost câştigată de echipa formată din sportivii de la Exatlon România, însă şi cei înfrânţi au primit premii simbolice, ca recunoaştere a eforturilor depuse. Competiţia a fost jurizată de multiplul campion la bowling Marius Piticariu.

viewscnt

Din aceeași categorie