Vineri, 27 noiembrie, la Prima TV, de la ora 20.00, Alege Reţeta Naţională călătoreşte în Ţara Minunilor culinare tradiţionale!

Vineri, 27 noiembrie, la Prima TV, de la ora 20.00, Alege Reţeta Naţională călătoreşte în Ţara Minunilor culinare tradiţionale!

Vinerea aceasta, la Prima TV, de la ora 20.00, telespectatorii vor descoperi unde se află, pe harta României, Ţara Minunilor culinare tradiţionale. Să fie Maramureşul?

Ori poate Clujul, unde va găti o concurentă pe jumătate armeancă, pe jumătate unguroiacă? Sau mai jos, lângă Dunăre, în Dolj? Vom afla împreună, la Alege Reţeta Naţională, într-un episod ce ne provoacă să descoperim, alături de Horia Vîrlan, minunăţii delicioase şi numai bune de încercat şi de către telespectatori, în bucătăria de acasă.

Alege Reţeta Naţională este primul cooking show care alege cele mai bune preparate tradiţionale româneşti şi este primul concurs culinar TV în care orice bucătar amator are şansa de a demonstra, chiar la el acasă, că preparatul său merită să fie numit Reţetă Naţională. Este prima competiţie de gătit preparate tradiţionale, în care concurenţii se notează reciproc, ceea ce măreşte suspansul şi ascute rivalitatea, iar „instanţa supremă”, Horia Vîrlan, are drept de veto prin propriile lui note, care pot răsturna oricând clasamentul.

Alege Reţeta Naţională se vede la Prima TV, în fiecare vineri, de la ora 20.00.

Video aici: https://youtu.be/D0InVjEDPpk

Alte informaţii despre Alege reţeta naţională se găsesc pe Facebook la adresa: https://www.facebook.com/Alege-Reteta-Nationala-114001333727817/

viewscnt

Din aceeași categorie