FoodPro Preloader

Vino la casting! Horia Vîrlan caută români care știu să gătească tradițional!

Țară, țară, căutăm români care știu să gătească tradițional! Horia Vîrlan pregătește o nouă emisiune concurs la Prima TV și caută persoane care gătesc românește. Înscrie-te la telefon 0730.101.021 sau scrie un mail la casting@paprikastudios.eu.

Celebrul bucătar va bate țara în lung și-n lat pentru a găsi cea mai buna rețetă națională. Știi să gătești poale-n brâu, borș de găină? Te lauzi cu pârjoalele tale sau cu prazul tău cu măsline? Horia Vîrlan te așteaptă să dovedești că ai rețeta cea mai bună și o poți găti.

“Vreau să descopăr cea mai gustoasă rețetă românească. Fie că este din Banat, Transilvania, Dobrogea sau Moldova aștept toate gospodinele sau de ce nu, toți gospodarii care știu să gătească tradițional, să participe la casting. Eu voi veni la ei să le gust preparatele și să alegem împreună rețeta națională” spune Horia Vîrlan.

Gătești rețete lăsate din moși strămoși? Pregătești mâncarea ca bunica ta? Ești așteptat la casting pentru noua emisiune concurs de la Prima TV. Înscrie-te la telefon 0730.101.021 sau scrie un mail la casting@paprikastudios.eu.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU