Alexandru Constantin

Alexandru Constantin

Alexandru Constantin s-a născut la Oradea, iar imediat după terminarea liceului s-a mutat în Bucureşti, pentru a-şi urma visul: acela de a face televiziune şi actorie. Alexandru este prezentatorul emisiunii Flash Monden. A realizat, între 2015 - 2016 emisiunea "60 de minute cu Alexandru Constantin", tot la Prima TV, unde a avut şi rolul de producător.

Vedeta Prima TV a studiat actoria la clasa profesorului Dan Tudor, din cadrul Facultăţii de Arte "Geo Saizescu" şi este implicat în mai multe proiecte de teatru şi film. Este actor la Teatrul Metropolis din capitală.

În 2016, Alexandru Constantin îşi deschide propria şcoală de Televiziune şi Actorie, "Constantin Academy" şi îşi începe activitatea în Coaching, ca trainer în Public Speaking. Este prezentator de evenimente, Brand Ambasador şi iniţiatorul mai multor campanii sociale. Orădeanul şi-a făcut debutul iîn televiziune în 2004, la TVS Oradea, a lucrat în presa scrisă şi a fost, înainte de a apărea "pe sticlă", reporter în cadrul secţiei economic din departamentul de ştiri al Prima TV.

 

viewscnt

Emisiuni

Stiri