Şerban Huidu

Şerban Huidu

Prezintă: Cronica Cârcotaşilor

Şerban Huidu s-a născut în Bucureşti, dar nu se laudă cu asta. A absolvit Academia de Studii Economice însă nu a profesat niciodată în acest domeniu.

În 1995, Şerban s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea “Cronica Cârcotaşului”, un pamflet la adresa politicienilor vremii. Patru ani mai târziu, Huidu a intrat şi în televiziune în calitate de prezentator, iar în 2000 “Cronica Cârcotaşului” a debutat pe micile ecrane, la Prima TV. În acelaşi timp, Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă au început colaborarea la radio, iar după un an de “tatonări”, Găinuşă a intrat în echipa Cronicii şi emisiunea şi-a schimbat numele în “Cronica Cârcotaşilor”.

Şerban este suporter al echipei de fotbal Universitatea Craiova. Iubeşte deopotrivă baschetul, fotbalul, automobilismul, hard-rock-ul, lalelele, diamantele, micii, ciorba de burtă şi coca-cola, muntele şi marea. Preferă îmbrăcămintea sport şi parfumurile Christian Dior. Îl admira pe Robert De Niro, iar filmul său preferat este "Underground". Printre hobby-urile sale se numără cititul (Caragiale şi Umberto Eco) şi excursiile, iar atunci când are puţin timp liber fuge la munte împreună cu soţia Cristina şi cei doi fii, Rareş şi Mircea.

Pasiunea pentru mass-media şi-a descoperit-o încă din timpul facultăţii, atunci când s-a angajat la un post de radio bucureştean unde, timp de 6 luni, a lucrat gratis, învăţând cum stă treaba cu butoanele, căştile şi microfonul. Acolo i s-a spus pentru prima oară că ar fi “cârcotaş”. 

viewscnt

Emisiuni

Stiri