Un nou sezon de Life&Style cu Maria Andrei, sâmbăta, de la 14:30

Un nou sezon de Life&Style cu Maria Andrei, sâmbăta, de la 14:30

Povestea Jocurilor Olimpice - care anul acesta se vor desfăşura la Paris - aşa cum nu a mai fost spusă, explorarea unor situri din Patrimoniul Mondial UNESCO, dar şi poveşti unice despre oameni şi locuri. Sunt câteva dintre subiectele din noul sezon Life & Style cu Maria Andrei, emisiune difuzată la Prima TV sâmbăta, la 14:30.

Dacã în primul sezon Maria Andrei a mers pe urmele lui Alexandru cel Mare, a descoperit câteva dintre frumuseţile Italiei şi a sǎrbãtorit Ziua Naţională a României într-un mod inedit, sezonul al doilea va dezvălui poveştile de viaţă ale altor oameni remarcabili. “Viaţa este o odisee prin timp şi spaţiu, un cumul de experienţe pe care ni le dorim fantastice. Vino alături de mine într-o călătorie fascinantă prin lume şi istorie, o aventură ce surprinde legãtura dintre credinţele străvechi şi cele actuale, valorile comune care ne leagă şi tradiţii de basm. Vom descoperi împreună ingrediente şi mirodenii surprinzătoare, experienţe gastronomice inedite, peisaje şi destinaţii de vis, obiceiuri şi ritualuri nemuritoare, pe scurt, întreaga frumuseţe a unui stil de viaţă care are puterea de ne face mai sãnãtoşi, mai fericiţi. Dar ceea ce face ca această emisiune să fie una cu adevărat specială sunt… oamenii. Vom întâlni personalitãţi extraordinare, care ne vor împărtăşi poveştile şi experienţele lor inedite şi vor deveni o sursă de inspiraţie pentru toţi cei care ne urmăresc”, le promite Maria telespectatorilor.

Primele ediţii Life & Style cu Maria Andrei sunt dedicate iubirii, Sǎrbǎtorilor de Sfântul Valentin şi celei de Dragobete, pentru ca cele din luna Martie să fie dăruite memoriei unor femei remarcabile din istoria României sau a lumii.

Toate acestea într-un sezon nou al emisiunii, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 14.30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie