Andrei Duban revine cu un nou sezon Banc Show, la Prima Comedy

Românul e talentat la spus bancuri şi făcut mişto. Pentru toţi cei care vor să îşi îmbogăţească repetoriul de bancuri, dar şi pentru cei care sunt buni ascultători şi se lasă amuzaţi uşor, Andrei Duban are reţeta ideală: un nou sezon de BANC Show, la Prima Comedy.

Cel de-a doilea sezon de BANC Show, difuzat de luni până joi, de la 22:00,  începe sub auspiciul noului: într-un nou studio, cu o nouă grafică, invitaţi de seamă şi, cel mai important, cu bancuri proaspete care îi vor face pe telespectatori să râdă din prima, la Prima Comedy.

«Începem sezonul în forţă! În acest nou sezon vom avea invitaţi care vă vor amuza, bancuri care vă vor descreţi fruntile, ne mutăm într-o « casă » nouă, suntem gata să facem România să râdă la BANC Show », spune Andrei Duban.



BANC show este o emisiune care îndeamnă la râs şi voie bună. « BANC show este ceea ce trăieşte România de la Revoluţie încoace. Câteodată un banc prost, câteodată un banc sec, câteodată un banc bun. Dar, important e să se finalizeze cu râs, pentru că doar prin râs ne putem salva», spune Andrei Duban.

Dacă vesel se trăieşte, Prima Comedy se urmăreşte !

viewscnt

Stiri