CONNECT

Rulează: Sâmbăta, ora 11:30
Prezintă: Claudiu Râpan

Lumea se mişcă repede, accesul la tehnologie aduce informaţia în timp real iar piaţa dispozitivelor electronice este într-o continuă dezvoltare.Prima TV  le explică  telespectatorilor  tot acest univers informaţional şi tehnologic, prin intermediul unei emisiuni, connect, dedicată tehnologiei.  

Din 11 noiembrie, de la 11.30, şi în reluare duminica, de la 10.30, alături de realizatorii de la publicaţia omonimă, connect, postul de televiziune va prezenta şi dezbate toate noutăţile din domeniul IT, punând accentul pe smartphone-uri, laptopuri, wearables, periferice, aplicaţii, sau jocuri.

Emisiunea va fi prezentată şi moderată de Claudiu Râpan, jurnalist cu peste şapte ani de experienţă în presa de tehnologie, actual redactor-şef al publicaţiei connect România. El are la activ sute de review-uri ale celor mai populare gadget-uri, smartphone-uri, telefoane sau laptopuri şi a moderat timp de doi ani emisiuni pentru pasionaţii de tehnologie, în cadrul Adevărul Live, precum şi proiectul Doza de IT. 

„Mă bucur nespus că putem să scoatem din nou pe piaţă un produs născut din pasiunea noastră pentru tehnologie, unul în care toată echipa connect investeşte deja foarte multă ambiţie, dar şi resurse importante. Ne dorim foarte mult să venim în faţa telespectatorilor cu un proiect fresh, adus la standardele lui 2023, pentru care avem parte de toată susţinerea Prima TV, televiziune care şi-a dorit o emisiune care să concureze de la egal la egal cu cele care sunt deja established de ani buni pe piaţa media. Exact asta ne dorim şi noi să livrăm şi suntem convinşi că vom avea parte de o colaborare de succes” a declarat Claudiu Râpan, redactor-şef revista connect şi prezentator al emisiunii connect.

connect îşi propune să  prezinte săptămânal cele mai noi şi mai interesante gadgeturi, de la cele mai cunoscute telefoane la cele mai inedite proiecte care ţin capetele de afiş ale presei de tehnologie din toată lumea. De asemenea,  emisiunea va aduce în atenţia telespectatorilor nevoia de digitalizare a României, dar va pune lupa şi pe potenţialul tehnologic uriaş pe care îl are ţara noastră, una care nu duce deloc lipsă de talent local pe piaţa IT&C. Şi, cum puţină joacă n-a stricat nimănui niciodată, la connect veţi putea urmări şi cele mai importante subiecte din gaming, precum şi recenzii pentru cele mai noi jocuri.

Producătorul celui mai nou proiect media de la Prima TV este Iulian Machi, coordonator al trustului de presă care editează publicaţia connect, pe toate mediile sale de difuzare, print, online, acum şi TV, cu o experienţă de peste 13 ani în mediul IT&C. 

Despre publicaţia connect

connect este cea mai mare revistă de telecomunicaţii din Europa, iar pe piaţa locală, ea există de mai bine de 20 de ani. Fiind una dintre puţinele publicaţii print care au rămas active şi în prezent, connect este prezentă mai ales în mediul online, pe www.connect.ro (peste un milion de vizualizări lunar), dar şi pe YouTube, pe canalul „connect România”. Printre subiectele abordate zilnic se numără cele mai noi smartphone-uri, cele mai interesante laptopuri şi mai toate felurile de gadgeturi şi jocuri, dar şi interviuri cu cele mai importante persoane din industria IT&C autohtonă.

viewscnt

Stiri