SINU, RÂUL PASIUNILOR

Sinu, Rio de pasiones este o telenovelă tradiţională, plină de emoţii, pasiuni şi trădări, cu răsturnări de situaţii neaşteptate care vor surprinde telespectatorii. Producţia face parte din portofoliul Caracol Internacional. Filmată în Bogota şi în vastele peisaje din Montería, în locaţii demne de Córdoba precum haciendas, medii de savană, mlaştini, plaje, râuri şi mare, această telenovela columbiană îi are în distribuţie, în rolurile principale, pe Natalia Jerez (”Lina Maria”), Mario Espitia (”Cristian Dangond”) şi Carlos Almirante (”Felipe Guerra”).

Producătorul executiv Manuel Peñaloza spunea: "Cu această producţie veţi vedea în fiecare zi ceva diferit, personajele nu sunt alb-negru, au multe nuanţe, nu sunt definite şi vor avea răsturnări de situaţie şi schimbări care vă vor surprinde."

Actorii nu sunt renumiţi doar în America Latina, ci au şi o bună reputaţie internaţională. Natalia Jerez este o îndrăgită actriţă, jurnalistă şi fotomodel din Bogota, iar la nivel mondial este cunoscută din celebra serie NARCOS. Mario Espitia a devenit celebru în toată lumea datorită rolului din filmul ExPatriot (2017) în care a jucat alături de Valene Kane ("Rogue One") şi Charlie Weber ("How to Get Away with Murder"). Carlos Enrique Almirante are o carieră cu zeci de producţii filmate în America Latina, SUA şi Spania, câştigând premii importante ale industriei. A fost protagonistul serialului foarte popular marca Netflix, "Four Seasons in Havana”, producţie câştigătoare a Premiului Platinum pentru cea mai bună distribuţie.

Sinu, Rio de pasiones spune povestea lui Felipe Guerra, un tânăr maistru la o fermă de vite, care descoperă în ochii frumoasei Lina María Henao, singura dragoste adevărată. Conştient de diferenţele economice care există între el şi iubita sa, el decide să accepte propunerea de a-l captura pe capo Miguel de Jesús Ortega pentru a obţine o recompensă milionară. În timpul cât va dura această misiune, tânărul va trebui să-şi asume o nouă identitate şi să uite oraşul în care s-a născut. Dar ce se va întâmpla cu Lina cât timp el va fi plecat? Cristian, presupusul ei cel mai bun prieten, nu va avea nicio problemă în a-i fi alaturi până la întoarcerea iubitului. În mijlocul acestei poveşti, Cristian va deveni o fiinţă ambiţioasă, neînfrânată şi fără inimă, care va reuşi să îşi dispute la sânge dragostea celei mai dorite femei din regiune, chiar dacă va fi cea mai nepotrivită pentru amândoi în drumul lor, trădându-l pe Felipe, cel mai bun prieten al său, care crede că Lina, femeia visurilor sale este destinul său.

viewscnt

Stiri