FoodPro Preloader

Alexandra Usurelu impreuna cu Alex Musat in spectacolele de la TNB

In spectacolele simfonice Am sa fiu eu casa ta” de la Sala Mare a Teatrului National din Bucuresti sustinute pe 30 ianuarie de la orele 17 si 20, Alexandra Usurelu il va avea invitat si pe exceptionalul chitarist Alex Musat.

 

Alex Musat este al doilea invitat al Alexandrei Usurelu in spectacolele simfonice pe care artista le va sustine la TNB alaturi de o orchestra de 24 de instrumentisti. Astfel, alaturi de Alexandra Usurelu, tanarul si foarte talentatul Alex Musat va urca pe scena Teatrului National in cele doua spectacole din 30 ianuarie (de la ora 17 si de la ora 20). Cei doi vor interpreta o piesa in prima auditie realizata de Bobby Stoica, piesa ce va fi inclusa si pe noul album al Alexandrei ce se va lansa in toamna anului 2017.

Primul invitat anuntat de Alexandra Usurelu este Narcisa Suciu, care revine in tara special pentru spectacolele „Am sa fiu eu casa ta”.

 

Mai sunt doar cateva bilete la spectacolul de la ora 17:00, iar spectacolul de la ora 20:00 este sold out de peste 3 saptamani.

Alex Musat este finalist al emisiunii Vocea Romaniei, editia 2016.

Parteneri media: Magic FM, Prima TV, România Liberă, Alist Magazine, Revista Casa Mea, InfoMusic.ro, umblat.ro, eva.ro, RadardeMedia.ro, calendarevenimente.ro.

# # #

Alexandra Ușurelu, tânăra artistă indie care a readus în ultimii ani bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, fără artificii sau acțiuni agresive de promovare, a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă și fantomatică speranță: să câștige simpatia unui public cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol. Albumul său de debut, „La capătul lumii”, a fost de trei ori nominalizat, la numai 3 luni de la lansare, la Gala Premiilor Muzicale Radio România la categoriile „Cel mai bun debut”, „Cel mai bun duet” şi „Cel mai bun album”.

În iarna anului 2016, Alexandra Ușurelu a cucerit publicul din București cu spectacolul simfonic „Pur”, desfășurat cu casa închisă în Sala Mare a TNB, pe care criticii muzicali l-au descris ca „Un concert ca o îmbrăţişare. Un spectacol deplin. Un spectacol-concept rafinat şi rotund”. Disponibil acum în format DVD&blu-ray, concertul „Pur” a impus noi standarde în producția de spectacole ale artiștilor independenți.

 

Foto: Gina Buliga

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU