Capri un nou serial italian, din 23 mai, la Prima TV

Capri un nou serial italian, din 23 mai, la Prima TV

Prima TV aduce pe micul ecran un serial italian, Capri, care va fi difuzat începând cu 23 mai, de la ora 16.00, o serie din care nu vor lipsi aventura, intriga şi revelaţiile surprinzătoare.


O frumoasă tânără psiholog din Milano, Vittoria Mari, descoperă că a fost numită moștenitoarea unei averi în Capri. Această moştenire venită de la o femeie pe care nu o cunoaște o bulversează şi o face să îşi dorească să afle mai multe despre ce se întâmplă. Convinsă că este o neînţelegere, se îndreaptă spre insulă, împotriva dorinței iubitului ei, un avocat cu care urmează să se căsătorească. Pentru a afla care este legătura reală cu această doamnă ea va trebui să răscolească în trecut şi să afle lucruri care o vor şoca. Pe insula Capri se află şi nepoţii doamnei, ceilalți moștenitori, care au alte planuri cu averile moștenite și aşa începe povestea serialului.



Telespectatorii români vor fi duşi într-o călătorie fascinantă pe frumoasa insulă Capri, prinşi într-o poveste plină de romantism spusă pe alocuri cu umor. Costume fabuloase, peisaje superbe, personaje interesante toate acestea vor fi din 23 mai, de luni până vineri, de la ora 16.00, în serialul Italian Capri. Acesta va fi locul unde telespectatorii se vor întâlni la TV cu o poveste care se va dezvălui episod de episod, în care personajele sunt construite într-un cadru feeric aşa cum este insula italiană, Capri.

viewscnt

Din aceeași categorie