Castile care te spala in urechi! Asculti muzica si in doar 35 de secunde scapi de ceara

Castile care te spala in urechi! Asculti muzica si in doar 35 de secunde scapi de ceara

Poate parea incredibil, dar o companie chiar s-a gandit si a inventat castile care sa te spele in urechi. Cei de la SafKan au investit deja un milion de dolari in acest produs si lansarea sa se va face in acest an.

O companie de tip start-up cu sediul in Seattle a dezvoltat un dispozitiv ce se numeste OtoSet care poate sa curete ambele urechi deodata in doar 35 de secunde.

Si nu e vorba despre o simpla curatare a urechilor, ci un adevarat tratament prin care se injecteaza o combinatie de apa calda cu apa oxigenata in ureche pentru a inmuia ceara pe care ulterior o absoarbe acest dispozitiv.

Inventatorii castilor spun ca acestea vor salva timp si bani pentru cei care le utilizeaza. Doar in Statele Unite se cheltuiesc 12 milioane de dolari in fiecare an pe operatiunea de curatare curatare a dopurilor de ceara.

In mod normal, operatiunea de scoatere a unui dop de ceara este destul de anevoioasa si neplacuta pentru un pacient, ea poate cauza chiar dureri sau complicatii. Castile SafKan, promit producatorii, vor face chiar mai placuta aceasta operatiune si totul se va petrece mult mai delicat.

Unul din 10 copii si unul din 20 de adulti sufera de un exces de ceara si ajung sa aiba probleme de auz din cauza acestui lucru.

Costurile unui astfel de set de casti inca nu a fost determinat, insa producatorii sustin ca vor fi semnificativ mai mici decat o vizita la medic.

In fiecare an, mii de oameni ajung la camera de urgente din cauza faptului ca isi introduc in canalul urechii diferite obiecte, de la vata sau betisoare de urechi, tocmai din cauza acestor tipuri de dopuri de ceara, scrie Daily Mail.

viewscnt

Din aceeași categorie