Horia Vîrlan va pregăti masa de Paşte pentru familia sa, într-o ediţie specială În bucătărie cu Horia Vîrlan

Horia Vîrlan va pregăti masa de Paşte pentru familia sa, într-o ediţie specială În bucătărie cu Horia Vîrlan

În ziua de Paşte, emisiunea În bucătărie cu Horia Vîrlan v-a pregătit o ediţie specială în care maestrul va găti pentru familia sa. Acesta va pregăti un meniu tradiţional pascal pentru masa de duminică iar telespectatorii pot urmări mici trucuri pentru reţetele de Paşte.

Horia Vîrlan va împărtăşi secretele bucătăriei şi va oferi reţete gustoase, uşor de preparat de către telespectatori pentru Paşte. El doreşte să le arate celor care îl urmăresc cum mănâncă el acasă împreună cu familia lui, cu mâncăruri care se gătesc într-o zi de sărbătoare. Ingredientele folosite sunt cele pe care le găsim cu toţii în magazine, adăugând, ici-colo, câte un condiment sau mod de preparare mai puţin obişnuit şi practic.

În ziua de Paşte, Horia va găti drob de miel în aluat şi o salată din frunze de sfeclă şi roşii cherry, o pulpă de miel umplută şi un desert delicios, o pască cu brânză de vaci şi stafide, turnată în tavă.

Urmăriţi pe 8 aprilie noua emisiune culinară, În bucătărie cu Horia Vîrlan, difuzată în fiecare duminică de la ora 15.00 – emisiunea perfectă pentru după-amiezele de duminică, care ni-l va prezenta pe maestrul Horia Vîrlan dintr-un unghi personal, oferindu-ne ocazia să îi ascultăm poveştile şi să pătrundem în bucătăria lui.

viewscnt

Din aceeași categorie